Reklama

Reklama

Tarzan, opičí muž

  • USA Tarzan, the Ape Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena Jane Parker se po smrti své matky připojí k výpravě svého otce do hlouby Afriky. Výprava postupuje směrem na území, kde má žít africká legenda Tarzan, údajně napůl člověk a napůl opice. Parker chce objevit takzvané vnitřní slané jezero, o kterém se dozvěděl ve starých egyptských záznamech. Ve chvíli, kdy se výprava po mnoha těžkostech dostane na břeh jezera, je napadena domorodci. Nosiči jsou povražděni a Parker s dcerou a ještě jedním bělochem zajati. Naštěstí je nedaleko Tarzan... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Sybrakos

Sybrakos (hodnocení, recenze)

Ty vole... Snažil jsem se na celém "projektu" najít něco pozitivního, ale... já fakt nevím. Harrise jsem viděl jenom ve filmu Wild geese a stejně, jako tady, byl jediný, který dobře hrál. Ale zpět k tarzanovi :)

V životě jsem o filmech Dereka a jeho ženy Bo neslyšel a ani se nedivím. Tarzan byl tak neuvěřitelně špatný film, že to snad ani není možný! Souhlasím s tím, že by se to vúbec nemělo dostat do televize... Je to dobré tak akorát jako jungle-animal-porno. Tedy, o té doby, než Harrisova výprava dorazí na "plošinu", je to překvapivě hezké, procházky po africe, Harris nábožensky vychvaluje svůj zázračný kanón, Bo je oblečená, atd. Ale když se svlékne, jde všechno první třídou, však vy víte kam.. Derek si fakt musel šlehnout, nebo všichni ze štábu i s Harrisem dohromady, nebo já nevím co.

Reklama

Reklama