Reklama

Reklama

Reality

Trailer 1

Pětadvacetiletá Reality Winner je překladatelka, která učí jógu a nakupuje v místním supermarketu, přičemž popíjí ledové latté a pravidelně zveřejňuje své příspěvky o životě na Instagramu. Když je ve stresu, používá humor jako obranný mechanismus. Jednoho dne k ní domů dorazí agenti FBI s příkazem k prohlídce - ukáže se, že dívka je podezřelá z úniku přísně tajné zprávy NSA. (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Agent známý jako „Neznámý muž“ (Benny Elledge) pochází z přepisů FBI, protože v nich byl jako „Neznámý muž“ uveden jakýkoli neidentifikovaný mužský hlas na nahrávce. „Neznámých mužů“ bylo pravděpodobně více. (Johnny.ARN)
  • Režisérka a scenáristka Tina Satter původně incident kolem výslechu a zatčení Reality Winner (Sydney Sweeney) adaptovala do divadelní hry „Is This a Room?“. Z ní pak vycházela při zpracování Reality, což je její filmový režijní debut. (DavePave)
  • Veškerý dialog ve filmu vychází z doslovného přepisu záznamu FBI. Když se postavy zadrhávají, opakují slova nebo třeba zakašlou, je to proto, že to ve stejnou chvíli udělaly jejich skutečné předobrazy. (DavePave)
  • V rámci prípravy na svoju rolu Sweeney sledovala rozhovory a rozprávala sa so skutočnou Reality cez Zoom a text. Sweeney použila tieto rozhovory, aby pochopil Winnerovej spôsoby rozprávania, ktoré sa snažila napodobniť. (Arsenal83)
  • Keďže Winnerová bola trénerkou jogy a inštruktorka CrossFit, Sweeney začala tiež v príprave trénovať, aby zvýšila svoju svalovú hmotu, v niektorých prípadoch pomocou tréningov, ktoré Winnerová zverejnila na svojom Instagrame. (Arsenal83)
  • Celá sekvencia výsluchu bola natočená v chronologickom poradí, čo Sweeney považovala za nezvyčajné, pretože väčšina produkcií, na ktorých natáčaní pracovala, bolo natočených anachronicky. (Arsenal83)
  • Napriek svojej účasti a podpore pre film, Reality Winner tvrdí, že ho pravdepodobne nikdy neuvidí na vlastné oči, pretože vyhliadka na opätovné prežitie dňa jej zatknutia považuje za príliš traumatizujúcu. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v máji 2022, trvalo 16 dní, pričom posledných 9-10 dní sa sústredilo na natáčanie vo vnútri miestnosti. (Arsenal83)

Související novinky

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Reklama

Reklama