Reklama

Reklama

Král Karel III.: nová éra

  • Velká Británie King Charles III: A New Era
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jaká byla cesta nově korunovaného krále na trůn a jakým bude vládcem? Sedm desetiletí ho svět vnímal jako britského korunního prince. V roce 2022, kdy jeho matka slavila shodou okolností sedm desetiletí na britském trůnu, se z prince z Walesu stal ze dne na den král Karel III. Na svou roli se připravoval od útlého dětství a stejný úděl čeká i jeho syna Williama, i když ten patrně nebude čekat tak dlouho. O jeho minulosti, současnosti a budoucnosti pojednává dnešní dokument, v němž má hlavní slovo králův bývalý osobní komorník Grant Harrold. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem to na České televizi celé přestože uctívač kultu britské královské rodiny nejsem. V Británii se na vás přes den každý usmívá a stále říká "amazing", ale stačí po setmění zajít za nočním životem do klubů a poznáte fašistickou tvář této kultury. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Karel a Kamila...🥴, akorát že tahle drahá přežitá telenovela už je out, ale když to Brity baví sledovat a platit 🤷...a Harry to je taky dílo 😃👍. Indoktrinovat lidi jak jsou K+K super....ok 😉. Já bych jen připomněl jakou chybu udělala Alžběta s Dianou, když zemřela. 60%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama