Reklama

Reklama

Král Karel III.: nová éra

  • Velká Británie King Charles III: A New Era
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jaká byla cesta nově korunovaného krále na trůn a jakým bude vládcem? Sedm desetiletí ho svět vnímal jako britského korunního prince. V roce 2022, kdy jeho matka slavila shodou okolností sedm desetiletí na britském trůnu, se z prince z Walesu stal ze dne na den král Karel III. Na svou roli se připravoval od útlého dětství a stejný úděl čeká i jeho syna Williama, i když ten patrně nebude čekat tak dlouho. O jeho minulosti, současnosti a budoucnosti pojednává dnešní dokument, v němž má hlavní slovo králův bývalý osobní komorník Grant Harrold. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Karel a Kamila...🥴, akorát že tahle drahá přežitá telenovela už je out, ale když to Brity baví sledovat a platit 🤷...a Harry to je taky dílo 😃👍. Indoktrinovat lidi jak jsou K+K super....ok 😉. Já bych jen připomněl jakou chybu udělala Alžběta s Dianou, když zemřela. 60%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dodíval jsem to na České televizi celé přestože uctívač kultu britské královské rodiny nejsem. V Británii se na vás přes den každý usmívá a stále říká "amazing", ale stačí po setmění zajít za nočním životem do klubů a poznáte fašistickou tvář této kultury. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama