Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo horšie, nakoniec som to v pohode dopozeral, aj keď projekt zaujímavými situáciami príliš nehýril. Najviac mi išli na nervy tie dve suky. Možno si niekto povie, že je to len hra a že treba robiť všetko pre výhru, aj prasačiny. Ale ja sa skôr prikláňam k jednému súťažiacemu, ktorý povedal, že táto hra neukázala v človeku nič nové. Iba poukázala na krivý charakter, ktorý už v tých ľuďoch skrátka bol a že sa tak chovajú aj v reálnom živote. Záver celkom fajn, aj keď to bolo rýchle. Strata času to ale nebola. Lepší priemer. 65/100 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dobrý je to. Dost o ústa, řekl bych. Ti méďové okolo…žádná prča. A člověk člověku vlkem. Už už to vypadalo, že se to totálně zvrtne. Vítězům první řady jsem tu slušnou (konečně, většinou to bývá tristní) odměnu nepřál, i ten jejich závěrečnej projev “morálky” byl falešnej, ale měli holt štěstí. Jmenovalo se Angie, umělo se plavit po řece, a přesně ve chvíli, kdy nám to předváděla, se v téhle soutěži lámal chleba. ()

Reklama

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Je to kvalitní, ale ještě se to musí doladit, co se pravidel týče. Prostředí je brutální. V porovnání se Survivorem, kdy se většinou vylodí na tropickém ostrově, kde třeba může pršet, nebo foukat vítr, ale rozhodně to nebude Aljaška, kde pres den prší, v noci mrzne a kolem chodí medvědi. Tady bez nějakých soutěží týmy nafasují potřebné vybavení, protože kdyby se tak nestalo, tak bude do rána konec a nikdo nepřežije. Když má někdo dost, vystřelí se světlice. Když má někdo dost a jde o život, ale nemá dostatek pudu sebezáchovy k výstřelení světlice, tak zasáhne štáb. Krásně tam vyjde na povrch charakter člověka a často to není pěkný pohled. Spoiler Alert! Co se mých osobních preferencí týče, nejradši jsem měl Angie. Naopak těm dvou arogantním pindám jsem přál ať je sežere medvěd. Vítězové byli zasloužení. Když si vzpomenu na prvního Survivora, kdy nahatej Rich lovil ryby a tím se stal nepostradatelným a všichni hráli racionálně, nedokážu si představit, kam se Outlast může dostat za dvacet let. Třeba se nedostane nikam a v následující sezóně tam budou zase nějaký namistrovaný pindy co půjdou okrást sousedící tým a v tom týmu bude týpek, kterého nechcete nasrat. A ten týpek nebude jako Javier v této řadě, ale bude to týpek, kterej začne střílet šípy. A bude. ()

Krayo 

všechny recenze uživatele

1 hviezda za prostredie. Cakal som od toho vyrazne vacsiu survival zlozku ale ta je bohuzial minimálna, cize nakoniec je to vlastne taký big brother akurat v prirode :) + V urcitom bode (ked si zacali navzajom seriozne skodit) som zacal byt presvedčený ze to je proste hrané, resp. minimalne do velkej mieri moderovane co sa ma diat lebo inak to chovanie ludi vobec nedávalo zmysel. Akoze mne zničia carodejnice kemp a ja sa rozplacem a odstupim, vsak by som sa prestahoval do ich kempu, co mi udelaj ;D. Alebo im ich kamp roztrhal tiez na cucky/rozkradol ked to je ocividne dovolene nie? Chapem je to show a asi som od toho cakal nieco co to nieje. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ja ti nevím.. *SPOILER* Celou dobu jsem si myslel, že musí zůstat ten člověk poslední - sám, aby vyhrál ten milion dolarů. Ono stačilo zůstat v posledním týmu.. Abych se ale vrátil k hodnocení: Bolely mě mozkové buňky při těch pletichách , které na sebe šily americký bábovky Přesně to, co nesnáším na reality shows se tu objevilo, ale naštěstí až za půlkou série. Jinak bych to stopl hned. Jako jo, jestli nemáte nic jiného na práci.. ()

Reklama

Reklama