Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pekne, konecne dalsi level reality show. Ovsem moc nechapu zisk obleceni a vybaveni kempu. Prvni den maji plachtu a postupne jim tam přibývají igelity, sítě, elektrikarske stahovaci pasky, provazy.... Asi by to bez dodavek obleceni nebylo realne, ale vybaveni nechapu. Mnoho lidi zminuje nahranost, skutecne to vypada jako pod taktovkou rezisera, ale zivot casto caruje silenejsi pribehy nez scenarista. Kradez spacaku za me jeste byla taktika, pak už jen ukazka kdo je vetsi magor ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Ja ti nevím.. *SPOILER* Celou dobu jsem si myslel, že musí zůstat ten člověk poslední - sám, aby vyhrál ten milion dolarů. Ono stačilo zůstat v posledním týmu.. Abych se ale vrátil k hodnocení: Bolely mě mozkové buňky při těch pletichách , které na sebe šily americký bábovky Přesně to, co nesnáším na reality shows se tu objevilo, ale naštěstí až za půlkou série. Jinak bych to stopl hned. Jako jo, jestli nemáte nic jiného na práci.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Já vám vůbec nevím. Survive dobrodružná reality show, která se dá smotnout za jedno deštivé odpoledne i s přestávkou na svačinu. To je všechno v pořádku. Ale šlo o souboj člověk vs. divoká příroda, nebo o to čí kalkul bude ten nevykalkulovanější……o pádu morálních hodnot některých účastníků se nebudu ani vyjadřovat. Kombinace obého mi „voní“ po rybině. A co je nejdůležitější. Hlavně mi netvrďte, že to celé nebylo vedené pevnou rukou režisérovou….až moc věcí ukazuje na to, že ne všechno, co vidělo oko diváka byla vůle soutěžících. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Je to kvalitní, ale ještě se to musí doladit, co se pravidel týče. Prostředí je brutální. V porovnání se Survivorem, kdy se většinou vylodí na tropickém ostrově, kde třeba může pršet, nebo foukat vítr, ale rozhodně to nebude Aljaška, kde pres den prší, v noci mrzne a kolem chodí medvědi. Tady bez nějakých soutěží týmy nafasují potřebné vybavení, protože kdyby se tak nestalo, tak bude do rána konec a nikdo nepřežije. Když má někdo dost, vystřelí se světlice. Když má někdo dost a jde o život, ale nemá dostatek pudu sebezáchovy k výstřelení světlice, tak zasáhne štáb. Krásně tam vyjde na povrch charakter člověka a často to není pěkný pohled. Spoiler Alert! Co se mých osobních preferencí týče, nejradši jsem měl Angie. Naopak těm dvou arogantním pindám jsem přál ať je sežere medvěd. Vítězové byli zasloužení. Když si vzpomenu na prvního Survivora, kdy nahatej Rich lovil ryby a tím se stal nepostradatelným a všichni hráli racionálně, nedokážu si představit, kam se Outlast může dostat za dvacet let. Třeba se nedostane nikam a v následující sezóně tam budou zase nějaký namistrovaný pindy co půjdou okrást sousedící tým a v tom týmu bude týpek, kterého nechcete nasrat. A ten týpek nebude jako Javier v této řadě, ale bude to týpek, kterej začne střílet šípy. A bude. ()

Dzoumen 

všechny recenze uživatele

Upřímně poprvé mě k něčemu zlákali recenze a tím je Outlast. Obával jsem se, že půjde o nudnou reality show, ve které budou soutěžící na Aljašce jen přežívat a režie nenabídne nic moc zajímavýho, ale opak je pravdou. Hodně lidí to srovnává s americkým survivorem, dá se to teoreticky srovnat, ale je tam jiný styl vyřazení, tak je dobře, že to není okopírované. ()

Reklama

Reklama