Reklama

Reklama

Outlast

(pořad)
Trailer
Reality-TV / Soutěžní / Dobrodružný
USA, 2023

Obsahy(1)

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som, ze partia ludi sa bude mat za ulohu v divocine dostat z bodu A do bodu B niekolko kilometrov celit nastraham divociny, lovit , a utaborit sa na noc aby rano mohli pokracovat v ceste... dostal som nakoniec len partiu ludi ktori kempuju na jednom mieste kradnu si veci medzi skupinami, a hadaju sa... zaujimava je len posledna cast..dost nezazivne a nudne...dopozeral som to len ako podmaz ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

rozhodně zajímavá reality show, která když se trošku poladí, může s rukou v kapse konkurovat v posledních sezónách skomírajícímu Survivorovi. Stejně jako mnozí další, i já sem se trochu bál toho jak to bude vypadat bez vyhazování, soutěží a pravidel a ono se ukázalo, že žádné kmenové rady a soutěže nejsou potřeba ve chvíli kdy už jen samotná existence kdesi uprostřed Aljašky je výzva. Co by se nicméně hodilo by byl alespoň náznak pravidel aby se nedělo to co tam předváděly ty dvě čarodějnice, které jsem nenáviděl a celou dobu sem doufal že je sežere medvěd, nebo že si aspoň někde zlomí hnátu a budou muset vzdát, No, na druhou stranu ale Outlast hezky ukázalo jak relativně málo stačí k tomu aby se z lidí staly ty největší svině (i když ty dvě byly svině velmi pravděpodobně už předtím a zároveň tu bylo dost normálních a férových lidí). Vítězům sem to nakonec přál, i když - spoiler - ta Angie mi tam extrémně chyběla a její nedobrovolný odchod mě dost mrzel...80% ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pekne, konecne dalsi level reality show. Ovsem moc nechapu zisk obleceni a vybaveni kempu. Prvni den maji plachtu a postupne jim tam přibývají igelity, sítě, elektrikarske stahovaci pasky, provazy.... Asi by to bez dodavek obleceni nebylo realne, ale vybaveni nechapu. Mnoho lidi zminuje nahranost, skutecne to vypada jako pod taktovkou rezisera, ale zivot casto caruje silenejsi pribehy nez scenarista. Kradez spacaku za me jeste byla taktika, pak už jen ukazka kdo je vetsi magor ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Survivor byl po více než dvaceti letech konečně sesazen z pozice nejlepší reality show. Outlast je oproti němu opravdu o přežívání, ne jen o intrikování modelek a fotbalistů. Casting se povedl na jedničku a absence pravidel tomu hodně prospěla. U pátého dílu už to byla show jak vystřižená z Pána much. Dlouho jsem nezažíval u žádné soutěže tak silné emoce. Bylo to velmi intenzivních 35 dní na Alijašce a skončilo to velmi zaslouženým vítězstvím. Doufám, že bude další řada z nějaké další nehostinné krajiny. Netflix boduje! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo horšie, nakoniec som to v pohode dopozeral, aj keď projekt zaujímavými situáciami príliš nehýril. Najviac mi išli na nervy tie dve suky. Možno si niekto povie, že je to len hra a že treba robiť všetko pre výhru, aj prasačiny. Ale ja sa skôr prikláňam k jednému súťažiacemu, ktorý povedal, že táto hra neukázala v človeku nič nové. Iba poukázala na krivý charakter, ktorý už v tých ľuďoch skrátka bol a že sa tak chovajú aj v reálnom živote. Záver celkom fajn, aj keď to bolo rýchle. Strata času to ale nebola. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Reklama