Reklama

Reklama

Únos letadla

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Obsahy(1)

Když je během sedmihodinového letu KA29 z Dubaje do Londýna uneseno letadlo, úspěšný korporátní vyjednavač Sam Nelson se pokouší pomocí svých profesionálních dovedností zachránit všechny na palubě. Stane se jeho vysoce riskantní strategie jeho zkázou? (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

evapetra 

všechny recenze uživatele

I když tady bylo dost situací, které si tak úplně nerozuměly s logikou, a taky by stačil spíše kratší let a tím pádem méně dílů, přesto jsem většinou napjatě sledovala, jak si s nelehkou situací poradí sympaťák Idris Elba a ostatní cestující v letadle a jestli nějak zasáhne jejich podpora na Zemi. Po určitém váhání se nakonec přikláním ke čtyřce. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ovocná TV zase jednou vydala tabulkovou frašku, díky které se cítím provinile, že také nežiju v etnicky smíšeném partnerství (protože v každém seriálu je to standard). Stevardi hrají všemi barvami, pohlavími (a určitě minimálně jeden neví jaké má), v kopitu sedí pilot a pilotka… pohled do letadla hraje všemi barvami tak morbidně, že na to určitě měli zasedací pořádek, aby to vypadalo “rovnoměrně”. To co mi také hlava nebrala, je co budou řešit (nějaké) 5,5 hodiny. A přitom už od první epizody “něco smrdí”. Drobnosti nedávají smysl (výstřel v letadle bez následků?). Vůbec se neřeší příčina únosu. Zhruba v polovině přijde vycpávková natahovaná nuda (božínku - papírek… šišinku - řekni sýr… proč?). Pak se provalí ta trapárna s municí a další “drama” (kdy supervyjednavač měl najednou asi výduť). Pak najednou má výduť policajt co hlídá bábu, prostě každé pozitivum dostane facan jako kráva. Každá epizoda má něco (a kéž by jen jednou). A poslední epizoda mě vyloženě rozčilovala. Tam těch idiocií bylo víc než v celém seriálu dohromady. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hijack má svoje světlé chvíle a dokáže nabídnout i trochu té atmosféry a napětí, ale vždycky mu do toho hodí vidle extrémní nepravděpodobnost a překombinovanost. Jako oddechovka u které není radno moc přemýšlet nicméně celkem funguje a těch sedm dílů je tak akorát na hraně toho aby se z toho nestala parodie sama sebe. Vzhledem k tomu, že tvůrci někde v pozadí rozjeli mnohem větší hru a některé linky zůstaly neuzavřené se dá čekat že bude další série. Jestli bude fungovat i bez letadla je ale otázka...65% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi svizna akcna drama, ktora vie budovat napatie, ale k zaveru sklzava k typickemu klise, natahovaniu a ano, v tom navale emocii, straca logiku. Kazdopadne unoscovia, ale hlavne Idris, hraju pomerne uveritelne charaktery, a tak je velmi jednoduche nechat sa vtiahnut do deja. Slusny kratas, ktoreho zaverecny diel mi vsak prisiel prilis genericky a predvidatelny, akoby dosli napady. Odporucam. Nadpriemer. 65% ()

Kaluž odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Wahlberg mi skrz jeho instáč nadělil dvouměsíční Apple TV+ zdarma v rámci proma na jeho nový rodinný film, který mě zas tak úplně netankuje, ale tak říkal jsem si, budou svátky, třeba tam něco dobrýho najdem a okoštujem. No a vyskočila tam na mě tahle letadlová hijackovina s Idrisem Elbou. Tak teda děkuju a hezký svátky, Marku... ALE TO PROMO SI PŘÍŠTĚ STRČ DO PRDELE. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (6)

  • Pre seriál postavili celý Airbus A330 v mierke 1:1, vrátane funkčného kokpitu. (Arsenal83)
  • Letouny, které zasahují u letadla nad Rumunskem, jsou Eurofightery Typhoon se znaky německého letectva. (pocket22)
  • Při únosu komerčního letadla mají piloti možnost vyslat do éteru kód 7500 značící únos letadla, aniž by museli cokoliv slovy hlásit řízení letového provozu. Kapitán ani první důstojnice takto však zcela nepochopitelně neučinili. (machonza)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama