Reklama

Reklama

Únos letadla

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Obsahy(1)

Když je během sedmihodinového letu KA29 z Dubaje do Londýna uneseno letadlo, úspěšný korporátní vyjednavač Sam Nelson se pokouší pomocí svých profesionálních dovedností zachránit všechny na palubě. Stane se jeho vysoce riskantní strategie jeho zkázou? (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi svizna akcna drama, ktora vie budovat napatie, ale k zaveru sklzava k typickemu klise, natahovaniu a ano, v tom navale emocii, straca logiku. Kazdopadne unoscovia, ale hlavne Idris, hraju pomerne uveritelne charaktery, a tak je velmi jednoduche nechat sa vtiahnut do deja. Slusny kratas, ktoreho zaverecny diel mi vsak prisiel prilis genericky a predvidatelny, akoby dosli napady. Odporucam. Nadpriemer. 65% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hijack!!! Aaaaaaach jaj!!! Prvých 5 epizód bolo niekde na úrovni 4*, bolo to napínavé, bolo to zaujímavé a potom bum, prišli posledné dve epizódy, ktoré boli také slabé, že mi až pokazili výsledný dojem z celého seriálu! Nieželen slabé, ale akoby dostatočne nepremyslené, odfláknuté, mnohé veci nedávali zmysel, atď. Na konci sa u mňa nedostavil ten pocit zadosťučinenia ani uistenie, že tých 5 a pol hodín za to stálo. Ďalej už so SPOILERmi. Úplne najhoršie a NAJNELOGICKEJŠIE bolo to, čo sa odohrávalo v Samovom byte. Samov syn sa promenádoval po byte akoby sa nič nedialo a keď prišla polícia, mlčal. Celkovo dianie na zemi bolo celé také divné. Veľmi deravý a slabý scenár. Dianie v lietadle a na letisku ma na začiatku a povedzme do prvej polovice bavilo, ale potom som postupne strácala záujem a u poslednej epizódy som si už len priala, aby to ukončili, už mi aj začalo byť jedno, čo sa s lietadlom a jeho pasažiermi stane (!!!). Zrazu som mala pocit, že let z Dubaja do Londýna je najdlhší ever a že všetky postavy majú ten najdlhší deň ever a niektorí najdlhšiu pracovnú dobu na svete. Keby z toho bol tak trojdielny film, prípadne len dvojhodinový celovečerný film, dopadlo by to podľa mňa lepšie, takto len priemerne. Hlavne to finále je veľmi neuspokojivé!!! (október - november 2023) Ešte dodatok: Manžel sa nevedel zmieriť s tým, že inteligentný muž ako Sam (Idris Elba) by nepoznal maďarskú vlajku. ()

Reklama

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, pro diváka s atraktivním dějem, natočeným v hutné atmosféře a napětí, sem tam se slušnou akcí a s nevyzpytatelným zakončením. Já jsem veskrze spokojený. Občas to sice nabídlo nudu nebo nelogické věci a chování, ale jen malinko, protože to má rozumnou stopáž a není to zbytečně natahované a jede to neustále kupředu. One man show Idris Elba a ten to svým charismatem v pohodě utáhne. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

I když tady bylo dost situací, které si tak úplně nerozuměly s logikou, a taky by stačil spíše kratší let a tím pádem méně dílů, přesto jsem většinou napjatě sledovala, jak si s nelehkou situací poradí sympaťák Idris Elba a ostatní cestující v letadle a jestli nějak zasáhne jejich podpora na Zemi. Po určitém váhání se nakonec přikláním ke čtyřce. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Hijack má svoje světlé chvíle a dokáže nabídnout i trochu té atmosféry a napětí, ale vždycky mu do toho hodí vidle extrémní nepravděpodobnost a překombinovanost. Jako oddechovka u které není radno moc přemýšlet nicméně celkem funguje a těch sedm dílů je tak akorát na hraně toho aby se z toho nestala parodie sama sebe. Vzhledem k tomu, že tvůrci někde v pozadí rozjeli mnohem větší hru a některé linky zůstaly neuzavřené se dá čekat že bude další série. Jestli bude fungovat i bez letadla je ale otázka...65% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (6)

  • Výroba začala 9. mája 2022 v Aylesbury a skončila 18. novembra 2022. (Arsenal83)
  • Palubní připojení Wi-Fi není ve skutečnosti ovládáno přepínačem nad hlavami pilotů v kokpitu, nýbrž lze ovládat palubním personálem na dotykovém počítači u předních nástupních dveří letadla CIDS (Cabin Intercommunication Data System). (machonza)
  • Pre seriál postavili celý Airbus A330 v mierke 1:1, vrátane funkčného kokpitu. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama