Ponorky (video film)

Akční

USA, 2002, 91 min

David Douglas

• reqiuem

naprosto nerealistická fraška..ale páč mám pro ponorky slabost a občas to bylo i docela napínavý, tak jednu * dám..(27.10.2008)

• prizdisrac

"Zavřete dveře a odpalte raketu tomahawk!" nejmocnější dialogy! Každopádně ponorka ve které pro odpalení raket tomahawk musí ženská držet vodící propisku co našla v kapse pro propojení dvou drátků v záplavové komoře to prostě nemusím.(22.10.2010)

• hlína

Velekrutá sračka....(27.10.2008)

• Torgal

Megabéčko so všetkým čo k tomu patrí - stupídnym príbehom, nezmyselnosťami priečiacimi sa zdravému rozumu a smiešnymi dialógmi. I napriek tomu som ale dlhšiu dobu uvažoval o dvoch hviezdach, nakoľko herci sa mi celkom pozdávali a vcelku som sa bavil. Demencia ale nakoniec prevážila (odpaľovanie tomahawku vládne) a tak je to nakoniec len silná jedna hviezda :-) 3-/10(2.6.2011)

• cernymotyl

Co víc čekat od filmu co běží na Nově ve všední den po půlnoci?(1.11.2008)

• BigBen87CZ

OPravdu stačila chvilka. Když to dává Nova Cinema po půlnoci, musí to být megasuperbrak (ostatně mám takový pocit, že podle CSFD vybírají, protože nikdy po půlnoci nedávají nec nad 35%). Viděl jsem tři minuty a bylo mi jasno. Reálnýho tam za ty tři minuty nebylo moc (vlastně nic) a když ponorku zasáhne torpédo jako prase a ona se otřese a s dírou přes půl přidě si plave v klidu dál, tak jsem to přepnul ...(22.10.2010)

• Wacoslav1

Do toho Zukove! ja nejsem usama ani sadam ja sem koba!!!!! jedna hvezdicka je za to ze takhle sem se negebil ani nepamatuju(5.11.2011)