Reklama

Reklama

Man on the Moon: Behind the Moonlight

všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátké ohlédnutí za natáčením filmu oscarového českého režiséra Miloše Formana Muž na měsíci. (Paity)

Recenze (4)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Ten nejtuctovější druh „filmu o filmu“ – sestřih pár banálních monologů, v nichž se hlavní protagonisté co mluvící hlavy vyznají z vášnivého vztahu k tématu, navzájem se poplácají po zádech, jak jsou dobří, případně objasní, jak že ten film vlastně mysleli, kdyby to divák náhodou bez vysvětlení nepochopil. Do toho pár atraktivních záběrů z vlastního díla a je vyděláno. V tomhle případě celkem kultivované, ale stejně zbytečné. ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

dokumentik...ktory rozobera postavu Andyho Kaufmana ako taku...a minutu po minute z celkovej minutaze ste stale blizsie a blizsie v jej vnutry a jeho svete...Urcite perfektne spestrenie po zhliadnuti uz tak perfektneho Man on the Moon ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nijak mě nezaujal tenhle film o filmu, který byl navíc poměrně krátký na to, jak málo v něm pro mě zaznělo důležitých nebo zajímavých informací. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

3,5  Slušne nakrútený dokument o tvorbe filmu "Muž na Mesiaci" s pár zaujímavými informáciami, ktorý má ale tú chybu, že je príliš krátky na to, aby dokázal danú tématiku dostatočne pokryť. Citeľne mi tam chýbali napríklad nejaké ukážky z vystúpení skutočného Andyho Kaufmana, aby som získal lepši obraz. ()

Reklama

Reklama