Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie, která ani náhodou nedosahuje kvalit prvního dílu. Doporučuji shlédnout třeba dílka Schneidorova kolegy Adama Sandlera. (Ten má mimochodem i drobný štěk tady. No, spíše dělá xichty:-) ) Druhý díl mě zklamal na plné čáře, některé scénky mi přišly až moc nechutné a přehnaně stupidní. On to byl asi záměr autorů. Potom takové "komedie" nejsou určeny pro mě. Ale věřím, že někteří z vás se slušně pobaví. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Schneider mi nikdy moc nevadil, ostatní herci jsou v poho, pěkná Hanna Verboom (zde hraje Evu), občas jsem se zasmál -moře trapného a fekálního humoru, snaha o zápletku/// Jednička byla průměr, tohle je slabší. I přesto se jedná o (ne)pěknou oddechovou komedii, kterou buď přežijete a nebo ji neustojíte (doporočuju u filmu nejíst), v každém případě si odpočinete. Nejvíc se mi líbili samotní herci, převleky Eddieho Griffina a vůbec scénky s ním. Naopak ženský jsou stejně jako v jedničce dost *****. Přesné slovo mě nenapadá, ale raději nechtějte vidět. Jo a co myslíte o čem bude třetí díl?/// Celkem 46%/// ()

Reklama

LAminator 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film zklamal kvlitních vtipu k zasmání je zde mnohem mín než v 1 a těch horších zase víc :-( vtip stylu ze se někomu kočka zahryzne za koule a on sni pak mlatí o dveře aby se pustila mi příjde až moc ubohý 1* davám za těch pár vtipu co za něco stojí a 2* davám za herce co hráli v prvím filmu. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní ujeté komedie, Deuce Bigalow: Dobrej striptér z roku 1999 přináší stejný druh humoru jako první díl. Ovšem o dost trapnější. Deuce pořád žije v USA, ovšem bez své manželky která tragicky zemřela. Deuce je po jednom incidentu na pláži stíhán zákonem a tak odjíždí do Evropy na pozvání svého přítele T.J. Po příjezdu mu ovšem T.J. prozradí, že v Amsterdamu řádí vrah gigolů. A tak se bude muset Deuce vrátit zpět do své staré práce, aby mohl dopadnout již zmíněného vraha. Během toho se mu samozřejmě přihodí mnoho vtipných situací. Některé z nich jsou docela povedené. Jiné nikoli. A taky opět nechybí nechutné scény jako v první díle, jenže tady jsou opravdu nechutné.To myslím v tom, špatném slova smyslu. Hlášky jsou některé v celku povedené, ale už postrádají ten švih těch z prvního filmu. Dále pak Deucovi zákaznice, jsou opět všechny nějak fyzicky nebo i psychicky postižené. Stejně tak jako v prvním díle. Ovšem tady to už není tak nápadité, originální a vtipné jako v prvním dílu. Ve filmu mě, ale potěšily scénky narážející na Američany nebo na turisty v Evropě. No a co k filmu říci na závěr? Rob Schneider dělal, co mohl, ale laťku prvního, v celku povedeného filmu nepřeskočil. Takže 2 hvězdy. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Závěrečnou píseň v titulcích „I Said Never Again (But Here We Are)“ nazpívala sama Rachel Stevens (menší role jako Louisa, the Dirty Girl), která je také anglickou skladatelkou a zpěvačkou. (noelcoward73)

Reklama

Reklama