Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

wipeout 

všechny recenze uživatele

No prečo nie. Ono to vôbec nie je také zlé. Humor, ktorý je plný fekalít a prvoplánových vtípkov, no aspoň sa na nič nehrá a od začiatku dokonca zostáva stupiditou, pri ktorej sa dá náramne pobaviť, teda keď odložím všetku racionalitu. Oproti jednotke tej zábavy bolo čo sa týka frekvencie omnoho viac aj keď najmä pri scéne s hranolkami a zmutovaným potomkom černobyľskej havárie sa mi dvíhal žalúdok. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu jsem se dobře bavil, ale za opravdu vysokou cenu. U jedničky byli vtipy celkem promyšlené a opravdu dobré, za to zde, když docházel nápad, tak tam dali scénáristé nějakou fekální nehoráznou kravinu, jen aby se divák pořád tlemil, ale právě to mě dost mrzelo a celkově u mě hodnocení propadlo na horší 3***. Scéna s Kočkou je nezapomenutelná. 45 % ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale formální stránka tohoto filmu nestojí za nic (režisér si patrně v průbehu natáčení odskakoval někam na pivko, protože většina scén jakoby vznikla náhodnou improvizací) a jeho humor je děsně přízemní a maximálně tupý. Aniž bych se stavěl do role nějakého intelktuála musím konstatovat, že jsem se nezasmál ani jednou, neboť polovinu džouků jsem oddtušil dopředu a ta druhá polovina byla jednoduše trapná. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Super, o 360stupňov lepšie ako jednotka a to som od toho nič neočakával. Roba nemám ani dosť v láske, ale myslím, že tu si štyri hviezdy zaslúži. Príbeh zaujímavý, možno trochu pritiahnutý za vlasy, niektoré scény ozaj úchylné, ale tak ti už v bláznivých komédiách býva. Skvelo, veľmi dobre ma táto komédia pobavila, len čo je pravda. 80%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama