Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dnes v noci nevěř nikomu! Když Nora Timmer (Jolene Blalock) zabije ve své posteli jednoho chlápka, udá se v sebeobraně, dříve než vyjdou najevo podivné okolnosti jejího vyprávění. Cole, okresní prokurátor musí záhadu vyřešit před svítáním, nebo bude vtažen do jejich sítí. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce nadprůměrná záležitost, která má však víc potenciálu než naneštěstí bylo zužitkováno. Zajímavou kameru kontruje zmatená režie, která jakoby nevěděla, který záběr naservírovat dřív, aby to bylo ještě zamotanější. Dialogy jsou místy vleklé a unavující; což je ale zapříčiněno hlavně tím, že 90% filmu vlastně nevíme, o co komu jde.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To byla tak „skvělá, úžasná a nervy drásající podívaná“, že jsem u toho v klidu povečeřel, přečetl si co je dneska zase na Novinkách za celý den nového – masové pohřbívání v New Yorku, Rusko hodlá podat žalobu na Koláře, ve Španělsku našli mnoho mrtvých lidí v domech…samé zajímavější zprávy, než samotný děj tohoto naprosto zbytečně překombinovaného filmu. Milion jmen, které mi nic neříkali, závěr překombinovaný jak prase, že jsem si to musel pustit dvakrát, abych vůbec poznal kdo je kdo, kdo zdechl a kdo byl kým napálený…Herecké výkony všech zúčastněných taky žádná sláva - Jolene Blalock, Ray Liotta ani LL Cool J zrovna moc nezazářili…Podprůměr. ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Paráda šaráda! Nenápadný film prakticky neznámého režiséra a scénáristy Wayne Beacha, leč s výborně vystavěnou story a scénářem, který si přeci jen nakonec ku škodě celkového vyznění trošku sám zdevalvoval režijní prací - leč na to, že je to debut (!)... Ovšem ti, co mají rádi zapeklité zápletky ve stylu "Obvyklí podezřelí", vychutnají si tenhle >slow< thriller s >burn< zápalem... ;-) Navíc herecké kreace jsou na žánr velmi příjemně uměřené a v rolích uvěřitelné, přičemž Jolene Blalock - ač není žádnou typickou hw hwězdou - v roli chameleonské Nory je prostě skvělá a nádherná... Resumé: Tři a půl hvězdičky za film zaslouženě - a pro tu neotřelou a přirozenou krásu J.B. (v roli ;-) zaokrouhleno bez výhrad nahoru... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Koncepce snímku je podobná americkému počinu z roku 2000 'Podezření’ a francouzskému z roku 1981 'Svědek’. Jen noc má prokurátor na to, aby vyřešil případ plný nesrovnalostí. ‘Slow Burn’ je originální název, který by se dal přeložit jako ‘Pomalé Hoření’, což značí, že pomalý je i tento film. Komorní vyprávění se nese v tajemnu nad všemi výpověďmi zde pronesené a jako správný detektivní děj má své propletence a tajemství. V jistém smyslu jsou pro někoho až moc okaté nápovědy k odhalení, pro někoho je vše až moc naroubované do složitosti. Atmosféra pro popkornové diváky nudná, pro ty ostatní vcelku zajímavá. Jen při pozorném sledování a přemýšlením nad všemi souvislostmi se dá snímek užít. Jinak bohužel. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Malý, nenápadný, ale celkom príjemný triler. Liotta fajn, tajomná kráska sexi a správne nejednoznačná. Príbeh prekombinovaný a ťažiaci z časovej stiesnenosti, kde tvorcovia môžu kedykoľvek vyťahovať nové dôkazy. Možno trochu lacný spôsob ako udržať film pokope (a diváka v pozore), ale v tomto prípade funkčný... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama