Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Nech si tvrdí, každý čo chce ale za mňa je to najlepšia časť z celej trilógie. Fajn nápad a aj celkom slušné spracovanie. Herecké výkony sú veľmi dobré. Samozrejme nečakajte od toho niečo extra ale na zabitie času a vystrašenie deti, keďže dospelého človeka to nevystraší je celkom fajn. Celkové hodnotenie za mňa je 55%. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů zrovna platí, první díl nejlepší, další díly stojí za nic. Zde je použito alespoň trošku efektů k postrašení, a atmosféra filmu dělá trošku strašidelnější dojem, ovšem tohle ve 2 díle opravdu nelze najít. 2 díl= psycho, 3 díl ten už se pokouší dohnat první ale sami posuďte jak daleko toho dosáhnul. ()

Reklama

killjezor 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale styl vyprávění mi perfektně sednul. Někdo to možná hodnotí jako film plný klišé a hrající jenom na efekt, ale mi to sedí. Ale je pravda, že hodně dělá ticho, noc a kvalitní zvuková aparatůra. Tolik různých zvuků, vrzání, skřípání, šustění ze všech směrů snad jinde nenajdete. Kdo se rád bojí u jednoduché zápletky, ať si bubáka pustí pod postel. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, ani neviem o čom to bolo. Nepozeralo sa na to zle ale v konečnom dôsledku sa jedná o jeden z najzbytočnejších filmov roku 2005. Scenár s takouto pointou je jednoducho výsmech čo i len pre diváka s priemernou inteligenciou a oni to ešte dajú do kín?! A pod krídlami samotného Raimiho?! ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor. Začiatok nádejný, no po chvíli za z toho vykľuje len ďalšia hlúposť s dosť nedoriešeným dejom. Od polky filmu mi to prišlo celé dosť zmätené. Ani som nepochopil pointu toho celého divadla, čo sa okolo toho domu odohrávalo. Okrem toho strašne nezáživné, nudné a hlavný herec nie zrovná veľký sympaťák. Ako horor to zlyhalo po všetkých stránkach. 1* dávam za tu "tajomnú" miestnosť, ktorá ako jediná sa snažila nabudiť v divákovi strach. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama