Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S tchýní můžete mít buď dobrý vztah a nebo když ji vidíte s koštětem, přemýšlíte, jestli se chystá zametat nebo odletět.. Monster-in-Law je ten druhý případ, jen v možná pro nás netradičním gardu "maminka synáčka" a já musím konstatovat, že s výjimkou pár vtipných momentů, o které se postarala navrátivší J.Fonda (při některých hysterických výstupech jí snad měli zavolat exorcistu), se jedná o typ komedie, jenž z rektálního otvoru Hollywoodu vyleze za rok veletucet. Mám jednu, čistě hypotetickou otázku. Kdyby měla Lopézovic Jennifer pozadí podobných proporcí jakýma disponuje Roseanne (tzn. penzionovaný tažný valach), byla by stále obsazována do rolí hispánských krásek prostého původu, co k bohatému štěstí přišli, jen pro své vskutku mistrovské herectví..? ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Jako tzv. odpočinkový film, u kterého si nemusím namáhat hlavu, je to relativně slušné. Jen Jane Fonda asi ztratila rozum, když kývla na takto podprůměrnou roli, která není hodná její herecké velikosti. Celá zápletka mezi Jane a Jennifer je dost realistická (boj o syna, celkem běžné téma každodenního života), občas lze objevit i vtipné scény. Nepohoršuje, ale na druhou stranu ani duši neladí.. ()

Reklama

laFei 

všechny recenze uživatele

Další až přehnaně tuctová blbinka, na které měla tu čest se podílet ta naše JLo. Během scén, které se daly v pohodě vidět v nespočtu v jiných filmech, sem se marně snažil najít něco k zasmání. Což je u Komedie docela důležité. Bohužel, na konci 102 minut dlouhého dílka sem pořád během sledování titulek marně pátral, kdy to konečně začne být dobré. Nechme tedy naší popelce jejího bohatého prince, at si ho vycucá do dna a pak ho v chytrém rozvodovém řízení pošle ke dnu.....=D ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem nic nečekala a taky jsem si z jeho zhlédnutí nic neodnesla. J.Lo neumí hrát, navíc se na tuhle roli nehodí. Vždyť měla vypadat jako chudá a obyčejná holka, ale místo toho vypadá, že normálně do společnosti těch boháčů patří. Celý film je na jedno brdo. Další z mnoha amerických ptákovin, u kterých znáte konec při první minutě filmu. Je pak těžké u toho vydržet. Ani moc vtipné to nebylo, dojemné už vůbec ne. Hlavní hrdina byl sympaťák, Jane Fonda je taky výborná herečka. Proto mě udivuje, že si pro svůj comeback vybrala takovou ptákovinu, kterou si další kariéru pohřbila. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No vskutku zase tak nejhorší to není. Samozřejmě nemusím předříkat že je to sušší verze jakési záživné komedie, ale jako skutečně pohodová odechovka to poslouží velmi dobře. Co se týče ženských hlavních rolí tak Jane Fonda jako stará a nepříliš přizpůsobivá tchyně působí rozpačitě, to se o roli půvabné Jennifer Lopez říci nedá, i když je ve filmu taková baculka tak se jejím výkonem i snaze se zviditelnit ve filmu spokojen. Sečteno i podtrženo to je celkem jednou do roka uvítaná podívaná. 4/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama