Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nic noveho pod slnkom. Tisickrat prevarena zalezitost, akych sme uz videli na kila a podstatne lepsich. V ramci komedie je tu prilis malo vtipnych scen, Fonda priserne prehrava a je viac trapna ako vtipna, nehovoriac o tom, ze od "uveritelnosti" jej postavy je strasne daleko. Lopez aj Vartan tu taktiez extrovne neoslnuju. V ramci jednorazovej oddychovky na vyplnenie volnej dvojhodinovky sa to vsak da prezit. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No vskutku zase tak nejhorší to není. Samozřejmě nemusím předříkat že je to sušší verze jakési záživné komedie, ale jako skutečně pohodová odechovka to poslouží velmi dobře. Co se týče ženských hlavních rolí tak Jane Fonda jako stará a nepříliš přizpůsobivá tchyně působí rozpačitě, to se o roli půvabné Jennifer Lopez říci nedá, i když je ve filmu taková baculka tak se jejím výkonem i snaze se zviditelnit ve filmu spokojen. Sečteno i podtrženo to je celkem jednou do roka uvítaná podívaná. 4/10 ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Nejenom tchyne je zde priserna. Cely film je totiz priserny, nudny a tocici se stale dokola v zacarovanem kruhu. Jediny zvrat nastane az na konci filmu, kdy dojde ke smireni snachy s tchyni. Pekne a zabavne okamziky prinaseji pouze sceny pomsty ze strany snachy (psi v loznici, postrikane saty). Ale ani v techto scenach nejde o nic nadprumerneho nebo alespon originalniho. Od Jennifer Lopez jsem nic necekal, snad jen ze ukaze vic svych vnad, ale od Jane Fondove jsem cekal vice vyzraleho herectvi. Myslim, ze Fondova v tomto filmu odvedla zatim nejhorsi praci v jeji herecke kariere. Nemyslim si ale, ze je to jeji vina, spise je to vina "debilniho" scenare a rezisera, ktery je jen naplnovatelem tohoto scenare. 45% hvezdicek ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o situaci poněkud nezvyklé, přesto reálné a životní. Jane Fonda tu zahrála úspěšnou televizní hvězdu se svojí show, která psychicky neunese její výměnu za mladou a skončí na psychiatrii. Po návratu se před jejíma očima zasnoubí syn a pro ni se hroutí svět. Představa, že by byla svatba a synáčka ztratila je nepředstavitelná a tak se tomu snaží všemožně zabránit. Sympatická Jennifer Lopez a pohledný Michael Vartan je na pohled příjemná dvojice, k sobě se absolutně hodící. Jennifer je opět svá a přirozená, a upřímně její postavě, kterou zahrála obdivuhodně, jsem obdivoval pevné nervy a výdrž nad ztřeštěností a útoky své budoucí tchyně. Jane Fonda neměla zrovna lehkou roli. Zahrát takovou potvoru plnou nejrůznější výrazů a emocí je doslova výzva. Ale poprala se s tím velice bravurně. Její trapnost je tak opravdová, že si mnozí myslí, že je to hereččin omyl a neprofesionalita. Tak tomu se říká herectví. A díky tomu je humor krapet těžkopádný, takže zábavy si tu divák moc neužije, i když komediálních situací je tu spousty. Fackovací scéna mezi tchyní a 'nevěstou' se jen tak nevidí. A tak si snímek bude složitě hledat spokojeného diváka, což je na jednu stránku zase škoda. Svoje osobní kouzlo má a určitě stojí za shlédnutí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Manželstvo je... nazvime to staromódnym posvätným zväzkom, do ktorého by mal ísť zrelý človek.“ – „A čo vaše štyri rozvody?“ Oproti tomuto polotovaru je LEMRA LENIVÁ s McConaugheym sviežou romantickou komédiou. Jennifer Lopez má nezadržateľne za sebou časy, kedy bola nová a milá (VLAK PLNÝ PEŇAZÍ, ANAKONDA, ZAKÁZANÉ OVOCIE, CELA). Teraz je striedavo neznesiteľná (SVADBA PODĽA MARY, DOSŤ, GIGLI) a striedavo otravujúca (ŽIŤ PO SVOJOM). Ak DIABOLSKEJ SVOKRE nedávam zaslúženejších 20%, tak iba kvôli zopár aspoň podpriemerným vtipom (svokra svokry, krabicové víno, fackovanie), za Adama Scotta a za Jane Fonda. Tá stvárnila poslednú „poriadnu“ rolu v roku 1990 (v STANLEY A IRIS) a kvôli DIABOLSKEJ SVOKRE sa zo záhadného dôvodu (že by peniaze?) vrátila. Sledovať pri takejto ponižujúcej spotenej filmovej fuške legendu, ktorá bola päťkrát nominovaná na Oscara (KONE SA TIEŽ STRIEĽAJÚ, JULIA, ČÍNSKY SYNDRÓM, NA ZLATOM JAZERE, ANEŽKA BOŽIA), dvoch získala (KLUTE, NÁVRAT DOMOV) a hrala po boku Branda (ŠTVANEC) i Redforda (BOSÉ NOHY V PARKU, ELEKTRICKÝ JAZDEC) a režírovali ju Cukor, Pollack, Pakula, George Roy Hill, Godard, Jewison i Lumet je smutné. Ale práve za staré časy dávam až 40%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama