Reklama

Reklama

700 mil v sedle

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Na divokém západě se rozkřikla zpráva, že se bude konat veliký závod dlouhý 700 mil napříč Amerikou a jako hlavní cena má být vyplacen ohromný balík peněz. Proto se sejde nesourodá skupina lidí: vysloužilý kovboj, zhrzelá lady, sportovec tělem i duší a řidič Pony Expressu, aby změřili své síly a získali tučnou výhru. (Bonton Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Velice zábavný a v rámci žánru docela originální western,který mohl být o takovou čtvrthodinku kratší a aspiroval by na klasiku.Takhle se film občas trochu táhne a tempo závodu v některých momentech docela vázne.Změny v charakteru některých postav navíc nepůsobí ale vůbec věrohodně,přesto má film po většinu času spád a ve slabších chvílích jej vždy podrží charismatický Gene Hackman a hlavně skvostný James Coburn,který si svou roli sebevědomého a zkušeného kovboje vyloženě vychutnal.A humorná stránka filmu taky nabírá body k dobru,takže ve výsledku spokojenost. 75 % ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

"Buffalo Bill? Není to ten nejrychlejší střelec západu?" "Leda tak v posteli holka." Závodní western, který rozhodně nepostrádá tempo a sympatické postavy, čímž se stává od samotného začátku až do protržení cílové pásky poutavým a místy i napínavým snímkem se spoustou kvalitních hezkých koní, zachycených zručnou kamerou, avšak s několika se vyskytujícími chybkami v závěru, v podobě nahánění trestanců. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Rozvleklé, nudné ? Vážení přátelé, přečkat 700 mil v sedle vyžaduje především vytrvalost, tudíž to nemůže být žádná rychlovka, která by uštvala koně i jejich jezdce ... ;-) ... Pokud se spokojíte s pomalejší jízdou krásnou, ale drsnou, civilizací téměř nedotčenou krajinou, uvidíte velký dobrodružný závod, ve kterém se nehraje jen o vítězství. P.S.: Některé momenty jsou docela úsměvné - a nejsem si jistá, nakolik to byl záměr ... nicméně všichni hrdinové (včetně těch čtyřnohých) se dokonale ztotožnili se svými úlohami a zaslouží si respekt a uznání. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Netradiční, dalo by se říci sportovní western. I přes pomalejší tempo a nenáročnou dějovou linku ale dokáže udržet diváckou pozornost, hlavně díky rozmanitosti charakterů postav. Vynikající Gene Hackman v jedné z mála svých čistě kladných rolí, pohledná Candice Bergen, bezchybný zarputilec James Coburn či westernová legenda Ben Johnson v nostalgické roli starého kovboje - tuláka. P.S.: Po letech jsem si film opět připomněl a díky výše zmíněným charakterům a silnému finále beze slov zvyšuji na maximum. 90%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Film je inšpirovaný 700-míľovým vytrvalostným konským závodom z mesta Evanston (Wyoming) do Denveru (Colorado), ktorý v roku 1908 usporiadala Denverská pošta. Víťaz získal prémiu 2 500 amerických dolárov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama