Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Leně se podaří utéct muži, který ji násilím držel v izolaci. Po příjezdu jejích rodičů pak vyjdou na světlo hrůzy, které si přitom prožila. (Netflix)

Recenze uživatele Metuje k tomuto seriálu (6)

Milé dítě (2023) 

Seriál začne naprosto skvěle, první díl jsem chvílemi nemohl dýchat. Pak jde napětí i logika stranou, seriál se dost vleče a já si říkal, že už to za těch pár epizod tímhle tempem nemůžou tvůrci stihnout. Poslední dva díly se ale vzchopily a tak to nakonec dopadlo dobře. SPOILER: Nejzajímavější pro mě byl vliv otce na Hannah, který švihnutím biče po jeho smrti zmizel. KONEC SPOILERU Škoda, že se seriálu nedostalo větší popularity, je to takový hidden gem Netflixovského katalogu. ()

Hannah (2023) (E01) 

Jistě, srovnání s dánsko-švédským Mostem se nabízí, ale tohle je za mě ještě lepší. Těžko hodnotit po prvním dílu, Most byl psychologičtější, zde jdeme rovnou do akce a mě teda dost poctivě bušilo srdce. Pustil jsem si ho před spánkem, tak doufám, že toho nebudu litovat. :D ()

Děda (2023) (E02) 

Kromě Mostu mi to připomíná trochu i Dark (zřejmě kvůli stejné herečce a hlavně mysteriózní notě, na kterou se tato epizoda rozhodla zahrát). DNA test, který by epizodu zkrátil na 5 minut trvá zatraceně dlouho, ale finální scéna byla teda ohromující. Souhlas, "děda" je divnej. ()

Dům (2023) (E03) 

Od mysteriózna pomalu přecházíme k faktům, napětí se ze seriálu pomalu vytrácí, ale kvalitu seriálu to nijak nesnižuje. ()

Pravidla (2023) (E04) 

Tempo se zpomaluje, napětí vytrácí, jsem zvědavý, jak chtějí tvůrci vysvětlit zbytek v pouhých dvou dílech. Zatím toho fakt moc nevíme. ()

Dárky (2023) (E05) 

Druhá polovina dílu nás už pomalu připravila na finále, to ale bude muset být opravdu něco, abych mohl svoje tvrzení o zhoršující se kvalitě odvolat. ()

Reklama

Reklama