Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Diskuze

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Jak to říkal Karel Gott? Nikdy nevěř muzikantovi, který říká, že končí. Ostatně, i on sám plánoval velký koncert ješt3 ve chvíli, kdy už mu opravdu koukalo parte z kapsy. Jediný, komu jsem ten konec někdy uvěřil, byl K.K.Downing, jeho důvody mi přišly realistické. No, a za pár let byl i on zase na pódiu.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

wufik

Tommy Lee byl typově hodně podobný skutečnému Tommymu. Ten herec byl skvělý (oči naštudované nemám :-).

Nejhorší byl Nikki Sixx.

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Modrooky Tommy Lee, to mu nemohli dát hnědý čočky? Jinak mu nebyl vůbec podobný. Nejlepší byl herec, co hrál Marse.

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Přímo o albu se zatím myslím nemluvilo, jen že jsou ve studiu a nahrávají nějaký nový matroš. Tak já doufám, že z toho to album bude, protože jestli smyslem jejich halasně ohlašovaného návratu bylo jenom to, že budou prostě zase existovat a hrát bez toho, aniž by přišli s něčím novým, tak to se mi zdá trochu málo.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

mm13

Tak oni už jsou zpět nějakou dobu, že jo. A vůbec, kolikrát už jsme tohle zažili? Kapela ohlásí úplně definitivní konec, zaručeně poslední ultimátní turné... A po pár letech jsou "zpět" jako by se nechumelilo. Otravné. Já třeba dělám, že se to nestalo a nechám se překvapit, co teda chlapci dají dohromady za matroš. Po tom posledním albu ale neočekávám žádný zázrak. Víc si slibuju od první nové desky Blue Öyster Cult po téměř dvaceti letech. (Plus BÖC aspoň nikdy neohlašovali žádný svůj megakonec.) Ale i kdyby ani jejich novinka nebyl žádný zázrak, tak to přežiju. Staré věci těchhle kapel patří k neodmyslitelnému soundtracku mého života a vždycky mě znova potěší. Kdyby ovšem Vince shodil 20 kilo, tak bych možná uvěřil, že se schyluje k nějakému překvapení. :-) Jediná věc, na kterou jsem u nového alba Mötley trochu zvědavý, je, jak bude jiné. Zatím každá jejich deska byla jiná než ta předchozí. Takže to je asi tak jediná věc, na kterou jsem zvědav. Jak to bude jiné.

na příspěvěk reagoval mm13, topi80

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

DJ_bart

S nějakou dvojznačností za každou cenu, která nemá vůbec nic společného s Mötley Crüe, mi můžou víš co.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Panebože, ten český název, to snad ne. To tam nemohli nechat ten originální, jako u kde čeho (hlavně u hudebních filmů)? To je fakt hnus, tohle.

Dejv5252

Dejv5252 (hodnocení, recenze)

tak jo, je to boží.... Ze začátku jsem byl trochu zklamanej, ale za to můžou asi moje přehnaný očekávání. Nicméně je to prostě prdel, mnohem uvolněnější než BRhapsody. A ikdyž je to filmařsky přecejenom trochu hůř zvládnutý, bavilo mě to víc.

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Nesnáším Machine Gun Kellyho, tak jsem rád že mizí před kameru :D

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Bohužel to vypadá na druhé Bohemian Rhapsody, jen s tím, že to nejspíš nebude tak profesionálně zvládnuté a funkční. Na druhou stranu, nikdy jsem od toho nečekal žádný zázrak. Jen v skrytu duše jsem doufal, že to pojmou trochu svébytněji. Trailer ale hovoří poměrně jasnou řečí. Kolik dalších Bohemian Rhapsody nás ještě čeká? :-(

Dejv5252

Dejv5252 (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá super! Hele a bude to vůbec i v kinech, nebo si to Netflix nechá jenom pro sebe?

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

DeeDee55

DeeDee55 (hodnocení, recenze)

Toto dnes napsal Nikki Sixx na facebook stránky Mötley Crüe, že bychom se už konečně dočkali? 

So excited for us to finally be shooting the Motley Crue movie "The Dirt" for Netflix......And yes the band is involved 100%...It will SMELL,TASTE AND FEEL like the CRÜE you know.... Nikki Sixx

Shila

Shila (hodnocení, recenze)

Tak tu máme rok 2016 a kde nic tu nic. Už to měl točit Tommy, Rob Zombie atd. Vidím to tak, že je spíš možný aby Bowie povstal z hrobu. Než že se konečně dokoupou k tomu to natočit.

Darth_Jenda

Darth_Jenda (hodnocení, recenze)

Rejža bude Jeff Tremaine, uvedení filmu roku 2015. Dneska v tiskovce pro The Final Tour Motley Crue :) Rock n' fucnin roll!!!

na příspěvěk reagoval Larrysbride

liquido26

liquido26 (hodnocení, recenze)

Podle infa na TV Rebel už Motley Crue sehnali režiséra i scénáristu a první klapka by měla padnou příští rok na jaře.

Uživatel maci06 smazal svůj příspěvek.

Pražák

Pražák (hodnocení, recenze)

Val Kilmer opět jako slavná hudební osobnost? Tentokrát jako David Lee Roth. Hm. Spíše nevěří Larry Charlesovi, jednou už hudební film dotáhl skoro až na odpad (Inkognito)

Reklama

Reklama