Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Garson 

všechny recenze uživatele

Odpad to není,jen "pouze" poloodpad tak nevím jestli to je nebo není kompliment pro THE DIRT.Chlapec z disfunkční rodiny posbírá pár chlápků kteří nemají do čeho píchnout a založí spolu kapelu Mötley Crüe a od té doby se jejich životy řítí dopředu neřízenou rychlostí tedy celodenní stejné scénáře jako alkohol,drogy,sex a občas nějaký ten koncert a doba kdy jsou střízliví se počítá na minuty.Podobné orgy-párty jako ve filmu Vlk z Wall Street jen s tím rozdílem že tady nebyl vůbec žádný humor.O co se vlastně tento film pokoušel?Životopisně je to na žalostné úrovni a spíš tento snímek ukazuje že to nejlepší co může kapelu potkat je být nepřetržitě totálně na šrot.Nečekejte další hudební pecku jako je Bohemian Rhapsody,protože tenhle film se k veledílu o Mercurym ani zdaleka nepřiblížil a jediné co může je stát v dálce a tiše závidět. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock'n'roll ve své nejryzejší podobě. Příběh Mötley Crüe se vlastně nijak neliší od příběhů jiných hard rockových kapel a film se ani nesnaží ho nějak odlišit. Zformování, první koncerty, prča plná sexu, chlastu a různých svinstev, deprese, očista. Přesně podle šablony, ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak si nepamatuju, že by to někdy někdo sestavil do takhle zábavné jízdy. Vedle parádní muziky baví i sled hovadin, které kluci vyváděli, dařily se přechody do vážnějších sekvencí, přičemž ta Vincova dokáže vzít za srdce a v neposlední řadě patří díky hercům, kteří to zvládli dokonale, což platí především pro představitele samotných MC. Jako mínus vidím vynechání konfliktu s GNR a trochu mi vadilo laciné bráchovství, které tu byl zdůrazňováno až příliš často. Ale jinak paráda. 85% ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Bohemian Rhapsody ať se jde zahrabat. Ačkoli Queen miluju už odmala a naopak od Motley znám tak tři písničky, The Dirt je prostě víc cool. Kde Bohemian Rhapsody vás nutila sednout si k filmu s rodinou a na konci filmu uronit slzičku, The Dirt doufá že na film budete čumět s kámošema, strašně se vožerete a pak si půjdete do bordelu zapíchat :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

To se takhle sejdou notorický děvkař, romantický násilník, feťák, co nezná míru a jeden světec s lahví vodky, aby založili kapelu, jejíž sláva popravdě vyvěrá z neustálých výstřelků a skandálu, než že by byli tak hudebně talentovaní. Je to cirkusová šou čtveřice dacanů, která navíc úplně vynechává ty nejhorší excesy (co Pamela?). SHRNUTÍ: Po shlédnutí jsem si jistá, že Ozzy toho netopýra sežral schválně. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ano. Jak zde správně poznamenal největší bukanýr Pan Apač, hudba všech těch glamrokových transek je dobrá leda tak do gejklubů jako kulisa k zasněným pohledům do kakaových očí při mlsném usrkávání banánového daiquiri. A obzvláště tihle naprosto hudebně nenápadití a bezvýrazní Matláci, na rozdíl od tehdejší inventivní konkurence, například Džonboviho, Skidrou, Érosmisů či Gansů, balastní kolovrátková homopartička vymatlaných trapáků bez jediného pořádného hitu, která se proflákla akorát tím, že chlastala, fetovala a dělala bordel, což zaujalo i v branži müslitele z největších - Ozyho, jenž jim na to konto podal pomocnou učebnici astrofyziky. To hovadění jim ovšem šlo náramně, a tak si jako narkogeronti uplácali o svých prasotrampotách veskrze zábavný filmík, kde se naprudko a bez příkras pochlubili, jací to bývali (a s největší pravděpodobností pořád jsou) hloupí a slizcí čuráci. A ano 2. Jak zde správně poznamenává každý druhý gej, ultrapokrytecký pan Květen se u toho může třísknout do hlavy a poučit, jak dokonale by okořenilo jeho sterilní báchorku o bezkonfliktních správňácích pár záběrů na Bulsaru s pérem v prdeli a rypákem v kokainu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno