Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

mrclTV odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" som pozeral v pôvodnom znení a bez akýchkoľvek tituliek, čiže len odposluch. A prial som si, keby som nemal ani obraz. Veľmi zlé, ale takým roztomilým spôsobom, čo je asi jediná dobrá vec, kedže je to rozprávka. Ale keď si porovnám prvý, druhý a tretí film, je tu vidieť až obludný rozdiel v kvalite. Trojka vyzerá, že sa pri nej použila asi desatina rozpočtu pôvodného filmu a to je bohužiaľ vidieť, počuť aj cítiť :D Dej totálne stupídny (aj na rozprávku), rozprávkové postavičky sú vtipné (alebo sa dá povedať, že sú na smiech) a Falco nám asi začal vo veľkom drogovať, výrazne pochudol, často nevie, kde sa nachádza, má problémy s koordináciou a huhňavo melie nezmysly. Born to be wild scéna bola jednoducho - hilarious, inak sa to nedá opísať. Tam som sa od smiechu chytal za brucho. Zatiaľ, čo prvú polovicu som sa celkom zabával a hovoril som si, že tomu dám jednu hviezdičku aspoň za vtipnosť, druhá polovica filmu mi dala facku a ukázala mi prečo je Útek z Fantázie medzi najhoršími filmami. ()

Aaron_Hill odpad!

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, těžko se mi tento snímek hodnotí. Jestliže první pokračovaní bylo nepovedené, nevím co slusného poznamenat na adresu druhého pokracovaní. Je to už dlouho co jsem tento film videl, ale už tehdy jsem byl nadmíru zhnusen. Kdyby Falco zůstal takový jaký byl, přemýšlel bych alespoň o jedné hvězdě, ale takhle je mi líto.. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ha-ha-ha!!! Peter MacDonald, režisér třetí Ramba, který ve své době byl nejbrutálnější film, se pustil do komedie a podělal to teda parádně. Má to být ironie a nebo chtěl dokázat, že není pro něho problém natočit cokoliv? Ať byli jeho úmysli jakékoliv, tak byli každopádně debilní. Příběh filmu je vážně nulový. Celá vizualizace Fantazie je příšerná a některé postavy byli úplně zkažené. Třeba takový Kamenožrout, že? Ale, zase na čistý odpad to není, protože úplně nejhorší to není. Ano, místo mezi 200 nejhoršími filmy si to zcela jistě zaslouží. Ale jediný, kdo to zachraňuje od odpadu tak je vůdce "Zlounů" Jack Black a možná trošku i Jason James Richter. Nicméně je to dost zbytečný film, který určitě nemůže ani v nejmenším konkurovat prvnímu dílu a dokonce ani druhému. Toto nemělo vzniknout, jelikož jde o zbytečnost! ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa nejhrubšího zrna, urážka a plivnutí do tváře všem fanouškům původního Nekonečného příběhu. Přesně ta Fantazie, za kterou se bojovalo v prvním díle, dostala v tomto braku tak na frak, že Nicota pohltila vše, co ji stálo v cestě, ale především tvůrce této "perly" a potažmo nervovou vyrovnanost diváka, protože kdyby diváci měli tvůrce po shlédnutí filmu po ruce, rozbili by jim, s prominutím, hubu! Nekonečný příběh 3 není odpad, to je přímo zločin! ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Falco ještě děsivější, masky ještě hnusnější a příběh ještě retardovanější než kdy dřív...Ještě že tam je aspoň ten Jack Black a jeho "zlouni" (XDDDDD), protože větší parta drsňáků/troubů/tatarů se hledá jen stěží a to jsem si říkal, už když jsem to sledoval jako děcko...Ne sorry ale prostě.."ZLOUNI" (XDDDDD) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)

Reklama

Reklama