foto

Colin Fox

  • nar. 20.11.1938 (77 let)
    Aldershot, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Unnatural History (TV seriál)
2008 Cutting for Stone
Poslední týden
2006 Mrtvá má ležet v hrobce (TV film)
2005 Naši otcové (TV film)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Cizinec (TV film)
Čistá pravda (TV film)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
Separate Peace, A (TV film)
This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Chasing Holden
Pavučiny (TV film)
Pustina (TV film)
2002 Drummer Boy
Henry's World (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Puppets Who Kill (TV seriál)
Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Zpátky na zem
Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Angels in the Infield (TV film)
Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery, The (TV film)
Phantom of the Megaplex (TV film)
Ponecháni napospas
Špinavá záležitost (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
1998 Sémě pochybnosti
Silver Surfer (TV seriál)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
End of Summer (TV film)
Let Me Call You Sweetheart (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Denní světlo
Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Haunting of Lisa, The (TV film)
Láska a válka
L5: First City in Space
Nekonečný příběh (TV seriál)
Sins of Silence (TV film)
Vzala jsem si mrtvého muže
Windsorský protokol (TV film)
1995 Butterbox Babies
Televizní leč
Tommy Boy
1994 Blauvogel (TV seriál)
PCU - Univerzita nebo klášter
1993 Dieppe (TV film)
Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
Pouta lásky (TV film)
Smrtící únik (TV film)
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Náhodný svědek (TV film)
Společníci (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Il colore dei suoi occhi
Little Piece of Heaven, A (TV film)
Mark Twain and Me (TV film)
Money
Rupert (TV seriál)
Scanners III
1990 Beautiful Dreamers
In Defense of a Married Man (TV film)
Padlý anděl (TV film)
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Chramst!
Passion and Paradise (TV film)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
Zeruda no densetsu (TV seriál)
1988 Biographies: The Enigma of Bobby Bittman (TV film)
1987 Moje drahá příšerka (TV seriál)
Starostliví medvídci v říši kouzel
1986 My Pet Monster
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
1984 Covergirl
Real Inside
1983 Vánoční příběh
1982 Vražedná linka
1981 Mlčení severu
Whale for the Killing, A (TV film)
1979 Éclair au chocolat
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1978 High Hopes (TV seriál)
Prophet from Pugwash, The (TV film)
1977 War Between the Tates, The (TV film)
1975 My Pleasure Is My Business
1974 House of Pride (TV seriál)
1973 Tom Sawyer (TV film)
1972 The Discoverers
1971 Reincarnate, The
1969 Strange Paradise (TV seriál)
The Three Musketeers (TV film)

Dokumentární

2000 Making of 'Left Behind: The Movie', The
1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace