Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina teenagerů slaví narozeniny jedné z nich v pronajatém domě. Dojde jim alkohol tak ho různě hledají a objeví uzavřenou místnost tam sice alkohol nenajdou za to najdou tarotové karty jedna z nich se tomu věnuje tak jim vyloží karty pak i sobě a oni postupně umírají. Zatím to nejlepší co je v kinech z žánrů horor k vidění má to dobrý nápad  dobré vraždy a i lekačky a hororové scény . Je trochu škoda, že na konci tomu trochu dojde dech a  je to ukončené tak, že pokračování asi padá pokud to nebude prequel. 80 procent ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No po filmu si určitě tarotové karty vykládat nenechám. Jinak tam máme mladý lidi, někdo nevěří dění, jiný naopak atd. známe, ale také je třeba říci, že smrt některých byla krutá, o lekačky se někdy film snažil až příliš často. Celkově fakt umí dát v rámci žánru nějaké to leknutí a strašidelnou atmošku. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Promarněný potenciál! Tarot je fajn žánrovka, která hodně trpí na dvě věci. První je PG 13 rating. Smrti si o pořádnou dávku gore vyloženě říkají. Náběh pro brutální jednohubku tu byl velký. Druhou věcí je málo prostoru pro titulní monstra. Když se objeví, je to dost fajn, ale jsou tady extrémně nevyužité. Jinak je to docela ok, kdy to občas dokáže navodit nepříjemný pocit, ale hned se to smaže debilní, předvídatelnou lekačkou (nevím co viděli ostatní zde, ale já rozhodně nezachytil nějaké velké množství lekaček a už vůbec ne povedených. Pokud považujete za lekačku, že se ohulí zvuk na 10000% a pak něco vyleze, tak to potěš koště). Kdo má nakoukáno, pozná jak film skončí po 15 minutách. Špatný film to ale rozhodně není. Má solidní tempo a nikde se moc nezdržuje. Také povedený vizuál démonů, kteří bohužel nemají šanci se pořádně urvat ze řetězu. Když se ale ukáží, patři to k tomu nejlepšímu ve filmu. Líbí se mi svět a nápad a o to víc mě mrzí, že to dopadlo jen takhle. ()

perna182 

všechny recenze uživatele

Tarot je zase jeden z těch případů kdy trailer je 100x lepší než celý film. Jednak nám ukáže, co se bude dít, takže potom překvapit není moc čím. Ovšem tady to závěr zvládl dokonale. Dokonale mě překvapil.  První 2/3 filmu jedou ve stylu Nezvratného osudu a jen si připravují půdu pro smrtící scény. Doposud by to byl celkem fajn film na 50% jenže pak přijde závěrečná třetina, kde se stane něco, protože scénář, k tomu to podtrhne ignorance jednoho z nastavených pravidel a závěr se nám sype jako domeček z karet. A já jsem nejen zklamán, ale vlastně i trochu nas... ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Toto bylo takové miloučké a hloupoučké, jak kdyby to natočili před deseti lety, kdy nebylo ani žbla nic dobrého. Bavilo mě to tak, že jsem se napůl díval na jinej film na druhé platformě. Jen řadový hloupý horor, nalinkované vraždění, neoriginální námět (od začátku víme kdo jak umře) a celkově není moc o co stát. Lekačky a pičoviny, pro plebs ideální. 2* a.k.a 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama