Reklama

Reklama

Království úsměvů

(seriál)
Jižní Korea, 2023, 19 h 13 min (Minutáž: 66–80 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Na pozadí boje o obrovské dědictví narazí okouzlující muž na pracovitou ženu s neodolatelným úsměvem, který on ale nemůže vystát. A začnou se dít velké věci. (Netflix)

Recenze (15)

EsterH 

všechny recenze uživatele

Klasická "rozprávka" o pracovitej Popoluške s krásnym úsmevom a nafúkaným dedičom, ktorý sa do nej zaľúbi. Veľa klišé, ale na druhú stranu - bolo to presne to, čo som od toho čakala... Pobavili ma diely s princom Samirom (Anupam Tripathi, ktorý sa ani nedostal do zoznamu hercov), diel v Thajsku bol slabší, pripadalo mi to ako odmena pre hercov ako v Cimrmanovskej spoločnosti. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, jednoduchý a priamočiari príbeh lásky zamestankyne a jej šéfa. Presladená romanca, avšak presladená prírodným, čistým, organickým medom, nie odpornými, umelými sladidlami. Seriál s príjemnou atmosférou, ktorú nevyruší žiaden veľký zvrat, ani žiaden pozitívny či negatívny moment. Len nerušene plynie. A úsmev Yoony je vskutku okúzľujúci. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

King the Land dokoukán a absolutní spokojenost. Už dlouho jsem neviděla nic, co by bylo tak prosté násilí, krve a šílených intrik. Pro mě přesně prototyp romantické komedie, která má odreagovat od běžných starostí a šíleného tempa světa kolem nás. Když už to vypadalo na klišé, tak z něho tvůrci vybruslili elegantně a se ctí. Určitě by se dalo leccos vytknout, ale já jsem vděčný divák a nekoukám na filmy a seriály proto, abych na nich hledala chyby. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne to hodnotím veľmi pozitívne. Strašne sa mi páčilo, že tu neboli žiadne hnusné intrigy, ale láska sa postupne krásne rozvíjala a je to skutočne veľmi pekný romantický príbeh. Junho je úžasný (ako vždy, ešte ma nikdy nesklamal) a vlastne všetci podávajú pekné výkony. Kto ešte nevidel, a nevadí mu popoluškovský námet, tak vrelo odporúčam. ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct "klasický" jihokorejský námět - chudá dívka a ředitel. Viděno na sto způsobů a ve srovnání s ostatními (např. What's Wrong with secretary Kim, Business Proposal) mě tento chytl nejméně. Neseděli mi hlavní hrdinové, cukrkandlu bylo také na můj vkus až moc, vedlejší postavy fajn. Nejsympatičtější na celém seriálu mi byla babička :) Ale tak dokodrcali jsme se do sladkého finále, děkuji, ale stačilo :) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když na začátku epizody prohledává Gu Won (Lee Jun-Ho) a princ Samir (Anupam Tripathi) věšák s oblečením, narazí na teplákovou soupravu s číslem 199. Je to přesně ta, kterou oblékal herec Anupam Tripathi v seriálu Hra na oliheň (od r. 2021). (Timothy)

Reklama

Reklama