foto

Junho

  • nar. 25.1.1990 (29 let)
    Ilsan, město Kojang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bara to čúrippu
Gibangdoryeong
2015 Hyubnyeo : kalui kieok
Seumool
2013 Gamshijadeul
2011 Hwaiteu: jeowooeui mellodi

TV seriály

2019 Jabaek (TV seriál)
2018 Gireumjin mello (TV seriál)
2017 Geunyang saranghaneun sai (TV seriál)
Kimgwajang (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
2009 Seutail (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 믹스나인 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
어송포유 (TV pořad)
2012 인간의 조건 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)
1991 인기가요 (TV pořad)