Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Max, Mell, Ema, Robin a Soňa. Pětice studentů adiktologie se v rámci zodpovědného přístupu ke studiu rozhodne pro experiment – vzít si drogy, které by mohly na chvilku vyřešit problémy každého z nich. Jak říká profesorka Jensenová,  drogy jsou zkratky k řešení problémů. Experiment má ale jeden podstatný háček. Účinek drog se u všech stane permanentním. Zábava a nově nabyté „superschopnosti“ vedou mladé hrdiny až na hranu jejich možností, ale i sil. A to vše v situaci, kdy je v zemi zřízena funkce drogového koordinátora, který k drogové problematice přistupuje s maximální tvrdostí… (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele kukkik k tomuto seriálu (3)

Adikts (2024) odpad!

Slibný námět, těšil jsem se na státem a policií podporovanou edukativní sérii o pozitivech a negativech různých drog se smysluplným morálním poselstvím. Místo toho je tu provařená hromada peněz z veřejných zdrojů nacpaná do slátaniny, která se snaží publikum zaujmout šokujícími, bizarními, nechutnými ale zcela nereálnými situacemi. Nesympatické postavy, absurdní situace a děj, edukativní hodnota téměř nulová. Co mě ale mrzí nejvíc je přetrvávající dojem, že tahle rádoby umělecká zhovadilost plná záměrně absurdních situací mladé lidi k drogám spíš motivuje, než aby je odradila, což vlastně popírá smysl celého pořadu. Bezcenná ztráta času, na kterou bylo utrpení se dívat. odpad! ()

Adiktologové (2024) (E01) 

První epizoda na zkoušku, mnohem slabší a podivnější, než jsem čekal. 1/5 ()

Zkratky (2024) (E02) odpad!

Tohle už je jenom nechutný, oslizlý rádoby umělecký bizár bez hlubšího nápadu. Z toho chování, atmosféry i celé nátury se mi zvedá kufr. odpad! ()

Reklama

Reklama