Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yann má strach z lietania predurčený takpovediac od narodenia. Na svet totiž prišiel kdesi nad Pacifikom a jeho matka na to doplatila životom. Od tej chvíle Yann nikdy nesedel v lietadle. A iba irónia osudu chcela, že Yann je dnes letový inštruktor na simulátore. A aj keď sú možnosti prekonania dávnej traumy pre Yanna neobmedzené, neexistuje nič, čo by Yanna prinútilo opäť si sadnúť do skutočného lietadla. Až do momentu, kedy nestretne Alice... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

venison 

všechny recenze uživatele

Na francouzskou komedii velmi povedené - nikdo tam nepadá, neřve ani se tam neuráží, proto přidávám jednu *.. Hlavní hrdina mi moc sympatický nepřišel, ale všechno herecky vynahradila (tentokrát blonďatá) úžasná Marion Cotillard.. Celé se odehrává kolem letectví, ale krom trenažéru se ve filmu moc nelítá.. Jedná se především o milou romantickou komedii plnou paradoxů :-) Smíchy se neřežeš, ale celý film se usmíváš :-) ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemný snímeček o nacházení dospělosti, místy vtipný, místy nevýrazný. Trochu mě ale mrzel takový ten britský styl - flashbacky, krátké prostřihy, komentáře hrdiny - , který kdysi odstartoval Trainspotting. Nic proti, ale od francouzského filmu čekám spíš francouzský šarm. Kam se poděl pověstný galský patriotismus? Tahle inspirace mi přišla trochu zbytečná. ()

Reklama

ivamka 

všechny recenze uživatele

Veselý životní příběh, kdy do sebe všechno zapadá. Žádné monstrozní záběry, ale jen cesta životem, která je plná náhodných setkání , nenásilného humoru a nečekaných myšlenkových pochodů, které vlastně každý má. U téhle komedie jsem se neřehtala, ale culila při smutných i napínavých scénách, protože vlastně nikdy nevíte, jak to dopadne. ()

arnybossy 

všechny recenze uživatele

Úprimné, romanticke, vtipne, inspirujuce, jednoducho francuzske. Muzi zaiste ocenia dverovy test, ktory im ulahci vyber zivotnej lasky....a zeny sa zase dozvedia vyhody prehltania :) Dalsi z tych filmov, ktory vo mne nieco zanechal. No a neda mi nespomenut tuto milu definiciu postele: '' The bed is something private. You make love, dream and there you take your last breath. You run to bed, when you are a kid to cry yourself out. You share your deepest secrets with it. The bed is blessed.'' ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzká komedie plná netuctového, konverzačního humoru, který tolik postrádám v současných amerických komediích - "Co s tím chlapem děláš, nedokáže říct dvě slova za sebou".."Moc toho nenamluvíme". Podpořená výbornými hereckými výkony všech a především zlatovlásky Alice (moje zbožňovaná Marion Cotillard - která jednoduše zahrát nepřirozeně, či dokonce špatně neumí). Prostě pohodový filmový zážitek, kterému do plnému počtu chybí jen málo, možná to, že jsem film viděl v dabingu, který byl ovšem celkem vydařený. 85% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu srovnává vypravěč díry v sýru Gruyere a letecké nehody (pravděpodobnost, že najdete v sýru díru skrz naskrz je stejně malá, jakože se stane letecké neštěstí), ale Gruyére žádné díry nemá, to Emmental je proslulý sýr s velkými dírami. (PogoJoe)

Reklama

Reklama