Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zimní pohádka o splněném přání, oživlém sněhulákovi a také o tom, co je v životě opravdu důležité. Hlavní postavou rodinného příběhu je bluesový muzikant Jack Frost, který se probíjí tak akorát, aby dokázal uživit rodinu - manželku Gabby a jedenáctiletého syna Charlieho, který je nepříliš úspěšným členem místního žákovského hokejového mužstva. Chlapec touží po tom, aby táta trávil méně času na cestách a víc se mu věnoval. Právě před Vánocemi to začne vypadat, že by se Jackova kapela mohla konečně prosadit, když si jich jednoho večera všimne zástupce velké nahrávací firmy. A tak Jack nesplní svůj slib a nepřijde se podívat na Charlieho důležitý hokejový zápas. Místo toho hraje a snaží se získat smlouvu. Jako omluvu daruje Charliemu foukací harmoniku s tím, že je kouzelná, a když na ni zahraje, splní se mu to, co si bude v té chvíli přát. O Vánocích, kdy opět tráví většinu doby bez své rodiny, si najednou uvědomí, že takhle to nechtěl, a přímo uprostřed štace se otočí a vydá se domů. Bohužel tam nedorazí, protože zahyne při tragické autonehodě. Uplyne rok, opět se blíží Vánoce, Charlie hraje na harmoniku od otce a má velké přání. Chce, aby se táta vrátil domů. Velký sněhulák před domem ožívá. To se vrací Jack, aby dal do pořádku vztah se svým synem. Dělá s ním vše, na co si neudělal čas, dokud ještě žil. Jenže co se stane, pokud se nečekaně oteplí a přijde obleva? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Yardie 

všechny recenze uživatele

50%. Vynikající nápad. Ovšem zpracování slabší. Z takového nápadu se dala vytřískat komedie plná vtipných situací a scének. Těch jsme se ovšem nedočkali, místo toho je to takový ten rodinný film. To je velká škoda nevyužít takový potenciál. Na druhou stranu se na to celkem pěkně kouká a je to takové milé. Škoda, že je tam tak málo humoru. :-( Howgh! ()

Melies 

všechny recenze uživatele

4 / 10 Ničím výnimočný apel na divákovo svedomie, ktorého morálne posolstvo (a tým pádom aj pointa) je očividné po prvých piatich minútach sledovania a ktoré nás od samého začiatku neomylne vedie dejom zbaveným akýchkoľvek prekvapení, rovnako ako skúsený horský sprievodca zasneženým lesom. Stokrát videné, bezmyšlienkovité vykračovanie si po nám už známych cestičkách teraz však nevedúcich do Ríma, ale k presladenému happy endu - film spoilerujúci sám seba a okrádajúci sa o akékoľvek napätie. Na druhej strane, ako výchovný prostriedok pre deti od dvoch do sedem rokov to určite poslúži viac než dobre. ()

Reklama

montel 

všechny recenze uživatele

Jack Frost (Michael Keaton) je muzikant, který nemá čas na svou manželku ani syna. Když zahyne při automobilové nehodě, jeho syn se dlouho nemůže z jeho smrti vzpamatovat. Když jednou malý Charlie (Joesph Cross) zahraje na otcovu harmoniku, duše Jacka se vrátí zpět do Charlieho sněhuláka, který stojí před domem. Otec se synem se mohou konečně začít pořádně sbližovat...Vánoční rodinná komedie, která se hodí na dopolední neděli. Typické americké klišé, tak na jednou skouknutí. 45% ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo tak šest sedm, běžel tenhle film u nás na videu každý den. Ten příběh mě fascinoval, na konci jsem vždy brečel a nikdy mě to prostě nepřestalo bavit. Teď už jsem tento film dlouho neviděl a ani vidět nechci - zkazil bych si totiž dojem. Určitě by mě to už nebavilo. A to nechci. Chci to mít v hlavě pořád jako ten krásná dětský příběh - a proto dávám 4*. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbí. Tenhle film už jsem viděl snad desetkrát a nikdy mne neomrzí. U mne prostě patří k Vánocům a rád ho vždy v době vánoční skouknu. Je zde zajímavý a originální děj, super sněhulák a další zajímavé postavy. Mne tohle prostě baví a tenhle film je mou srdeční záležitostí, dá li se to tak říct. Prostě super filmík a nemám, co bych více dodal. Dávám čtyři hvězdičky s dodatkem, že tenhle film rád skouknu kdykoliv a nikdy se mi neomrzí... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Tento film bol uvedený necelé 2 roky po filme s identickým názvom Jack Frost (horor o zmutovanom snehuliakovi). (rador)
  • Film se natáčel v Truckee, v Los Angeles, v Burbanku, v Long Beach a Tahoe City v Kalifornii a v Renu v Nevadě v USA. (rafix)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama