Reklama

Reklama

Depp vs. Heardová

(seriál)
  • Velká Británie Depp v. Heard
Trailer
Velká Británie, 2023, 2 h 26 min (Minutáž: 48–50 min)

Režie:

Emma Cooper

Kamera:

Jeff Hutchens

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Johnny Depp (a.z.), Amber Heard (a.z.), Kate Moss (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Hollywoodem nedávno otřásl ostře sledovaný soudní spor, který na internetu způsobil úplné pozdvižení. V tomhle dokumentu poprvé zazní svědectví obou stran. (Netflix)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (4)

Depp vs. Heardová (2023) 

Průměrný dokument, který mě zpracováním moc nezaujal, i když je zřejmé, proč ho tvůrci zpracovali právě takto. Pravdy se stejně nikdo nedobere, jako v mnoha jiných případech bude někde mezi. Beztak se jak žita mlátili navzájem. To co bylo opravdu zajímavé a děsivé, byla ta divácká masa “s názorem”, slepé zbožňování modly a brutální šikana možné oběti. ()

Pravda na lavici obžalovaných (2023) (E01) 

Zpracování mě spíš nezaujalo. Jak bylo na začátku řečeno, nikdo u toho s nima nebyl, takže těžko říct, kde je pravda. Bezpochyby kecaj oba. Jen mě děsí ty fanouškovský základny vedle soudu, mávání z okýnka jako na premiéře a názor internetu. ()

Jak zahltit internet (2023) (E02) 

Nechat vypovídat Amber o znásilnění před celým světem je neskutečný humáč. Možná to jen dobře zahrála, nicméně by mě zajímalo, jak by to zvládli všichni ti, kterým nebylo stydno se pak smát. Hnus velebnosti. ()

Internet v roli soudce (2023) (E03) 

,,Až na ta hrozná obvinění je to sympatický chlapík!” ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama