Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Díky rozkošně energické Alexis Bledel (a výborné hudbě) dobře funguje především romantické vzplanutí k věčně 17letému mládenci. Všechno ostatní už spíše povšechně, nevýrazně proplouvá, podobně jako Tuckovi životem; dokonce ani padouch jinak skvělého Bena Kingsleyho pramen nesmrtelnosti nerozčeří, nemá hloubku. Ale konec je hezký. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Zásadně bych nesouhlasil s názorem, že tento film je určen pro děti. Těm by asi sotva co řeklo řešení otázky nesmrtelnosti a vším, co by s tím náleželo. Inteligentně sentimentální, zamyšleníhodné, přijemně romantické, dobře obsazené, s krásnou hudbou Williama Rose a krásnýma očima Alexis Bledel - vše velmi pěkné. ()

Reklama

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči a krmivo pro romantické duše :D Souhlasím s tím, že je to přislazený a vyumělkovaný. Na druhou stranu, Tuck Everlasting příjemně a svižně plyne až do uspokojivého konce a věci, jenž jsou zde zcela zřejmé, do sebe zapadají s nadpozemskou lehkostí. Odpočinkový, mírumilovný fantasy příběh který sice neurazí ale po několikátém shlédnutí možná spíše omrzí. Záležitostí s podobnou tématikou a nábojem je totiž celá řada a mnoho jich je o dost lepších, tudíž je to celkem tuctový. I tak mě to ale velmi mile překvapilo a dokonale jsem se uvolnil! Dám tedy 4* za 74% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladá Winnie Fosterová (Alexis Bledel) žije se svou despotickou matkou. Ta ji nikam nepouští, nic ji nepovoluje a chce z ní vychovat pravou dámu. Už proto Winnie touží po jakémkoliv dobrodružství. Jednoho dne uteče z domu, a v lese potkává záhadného mladíka Jesse (Jonathan Jackson), jak pije z lesního pramene.. Záhy je unesena jeho bratrem Milesem, a poznává celou rodinu Tuckových. Dozvídá se, že pramen v lese není ledasjaký, ale kouzelný. Jenže Winnie se zabouchne, do toho se zaplete chlápek, co chce pramen zpeněžnit ... Pohádka od Walta Disneye, která ničím nepřekvapí, ale pokud se na ni podívate s mladšími sourozenci, tak je asi potěší (a vám dají pokoj). Ve filmu se objevilo pár hereckých hvězd Ben Kingsley(ten bohatství chtivej chlápek), dále například Sissy Spacek a William Hurt jako staří Tuckerovi... Škoda nevyužitého námětu, ale je asi třeba počítat s tím, že jde o pohádku určenou mladším (a/nebo) nenáročným divákům .. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film o nesmrtelnosti ? Pusťte si Highlendera. Chcete zabít mládě libovolného živočicha v přírodě ? Pohlaďte si ho. Jediný, co bych na tom nezkritizoval, byla ta relativně romantická část, na tom se obecně nedá nikdy moc zkazit. Časem bude ze Země jeden veliký hřbitov a u každého stromu pomník :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Filmový debut Alexis Bledel. (Rocky62)
  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)
  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)

Reklama

Reklama