Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tříletý šimpanz Jack byl součástí univerzitního výzkumného projektu dr. Kendalla, kde se naučil velmi dobře komunikovat s lidmi. Poté, co dr. Kendall nečekaně zemře, má být Jack použit pro biologický výzkum. Naštěstí laborant Darren pomůže dostat se Jackovi pryč - posadí ho na vlak jedoucí do jeho rodiště a k jeho matce. Jack však zastávku zaspí a ocitne se v zasněžené Kanadě - zemi sněhu, ledu a ledního hokeje. Opuštěn v neznámé zemi, Jack brzy najde mladé přátele - Taru a jejího bratra Stevena. Ačkoliv je to Steven, kdo hraje lední hokej, právě jeho sestra Tara naučí Jacka bruslit. A tak má hokejový tým brzy nového hráče. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Brano 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná komédia, s perfektne vycvičením šimpanzom. Zápletka jednoduchá, ktorá je doplnená jemným humorom, ktorý rozhodne neurazí. Herecké obsadenie sa mi páčilo a herci pôsobili prirodzene. Toto je jeden z tých typických kanadských rodinných filmov. Síce je to proti akejkoľvek logike, ale občas treba brať film s nadhľadom a veľmi sa nezamýšľať nad dejom. Je to predsa rodinný film, v ktorom sa fantázii medze nekladú. Vyzdvihnem aj peknú hudbu, ktorá dodala to správne čaro. Krásne zasnežené kanadské prostredie + hokej + šimpanz, ktorý ho hrá. Mne sa táto kombinácia páčila a Jack ma nie raz pobavil. S ohľadom nato, že ide o žáner "rodinný" dávam za 4*. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo moje dětství, vždycky u svých prarodičů, jsem tyhle filmy sledoval, kdy to bylo vypálené na DVD a jestli to náhodou, ještě nebylo na video kazetách, od té doby, kdy jsem "vyspěl", jsem je neviděl a ani vidět nechci, chci mít jenom ty hezké vzpomínky na tyto filmy. Jako dítě, byl Jack můj filmový idol a ohodnotit tady filmy, jsem úplně zapomněl. Láska z mého dětství. Samozřejmě co já si vzpomínám ty filmy nebyly nikdy perfektní, ale nikdy na ně nebudu mít ani křivé slovo. 7/10 ()

Reklama

CZRohlik 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná rodinná blbost, která není ani nějak extra zábavná. Vlastně to ani nesplňuje parametry pro dobrej rodinnej film. Jediný co film drží nad vodou jsou veškerý scény s opicí, který jsou prostě vtipný. Jinak to co se týče postav nebo příběhu nenabízí zhola nic. Děj je předvídatelnej a ničím zajímavej, prostě si tu hodinu a půl odbijete a během toho se párkrát zasmějete nad opicí... to je tak nějak všechno. Jako film do pozadí asi fajn... 4/10. ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? Obyčejný hloupý film, který si získá leda velmi mladé přížnivce právě hlavní opičí postavou a jejími nenáročnými vtípky, díky kterým VIP získá alespoň jednu hvězdičku. Víc si nezaslouží. Je určen pro chvilkové pobavení malých dětí a je to škoda, že téma ledního hokeje se nedostává do kvalitnějších filmových sfér. Tady se jen ztrapňuje a všem je jasné, že cokoli v tomto filmu na ledě uvidíte, by se ve skutečnosti jen tak nestalo... Alespoň si režisér Vince na nic víc nehraje. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama