foto

Patrick Cranshaw

  • nar. 17.6.1919
    Bartlesville, Oklahoma, USA
  • zem. 28.12.2005 (86 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v malom mestečku Bartesville v Oklahome. Prvý raz sa objavil v reklame na nápoje. Na konci života si zahral životnú rolu vo filme Šialené rande a pár dní na to zomrel, sám vo svojom apartmáne v Texase.

Dusan "du1tche" M.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Air Buddies - Štěnata
Shoot
2005 Můj auťák Brouk
One More Round
2004 Překročit všechna pravidla
2003 Mládí v trapu
Můj pes Buddy V
Šílený rande
2002 Buddy - hvězda baseballu
Frank McKlusky
2001 Bubliňák
VIP 2 - Jack se vrací
2000 Nejlepší show
VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Cracker Man, The
1998 Alien Avengers II (TV film)
Broken Vessels
Málem hrdinové
1997 Ground Zero
Není co ztratit
1996 Všichni říkají: Miluji tě
1994 Záskok
1993 Burani z Beverly Hills
1988 Zkus se přestěhovat
1985 Pee-Weeho velké dobrodružství
1982 Ano, Giorgio
1981 Návrat rebelů (TV film)
Soukromá očka
1980 The Gong Show Movie
1978 Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1977 Hromy a blesky
Mule Feathers
1976 Slumber Party '57
1973 Frasier, the Sensuous Lion
Nightmare Honeymoon
1968 Bandolero!
Ready for Anything!
1967 Bonnie a Clyde
Hip Hot and 21
Mars Needs Women (TV film)
1966 Kletba tvora z bažin (TV film)
1964 Under Age
1961 The Seventh Commandment
1960 The Amazing Transparent Man
1955 Texas Lady

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Most Valuable Primate (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Doupě (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
Young People's Specials (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Baby, I'm Back (TV seriál)
B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 On the Rocks (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace