foto

Patrick Cranshaw

  • nar. 17.6.1919
    Bartlesville, Oklahoma, USA
  • zem. 28.12.2005 (86 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v malom mestečku Bartesville v Oklahome. Prvý raz sa objavil v reklame na nápoje. Na konci života si zahral životnú rolu vo filme Šialené rande a pár dní na to zomrel, sám vo svojom apartmáne v Texase.

Dusan "du1tche" M.

Herecká filmografie

2006 Air Buddies - Štěnata
Shoot
2005 Můj auťák Brouk
One More Round
2004 Překročit všechna pravidla
2003 Mládí v trapu
Můj pes Buddy V
Šílený rande
2002 Buddy - hvězda baseballu
Frank McKlusky
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Bubliňák
Dead Last (TV seriál)
VIP 2 - Jack se vrací
2000 Nejlepší show
VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Cracker Man, The
Ladies Man (TV seriál)
Most Valuable Primate (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Alien Avengers II (TV film)
Broken Vessels
Málem hrdinové
1997 Ground Zero
Není co ztratit
Třeba mě sežer (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
Všichni říkají: Miluji tě
1995 Doupě (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Záskok
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Burani z Beverly Hills
Superman (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Zkus se přestěhovat
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Pee-Weeho velké dobrodružství
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
Young People's Specials (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Ano, Giorgio
1981 Best of the West (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Návrat rebelů (TV film)
Soukromá očka
1980 It's a Living (TV seriál)
The Gong Show Movie
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Baby, I'm Back (TV seriál)
B.J. and the Bear (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1977 Hromy a blesky
CHiPs (TV seriál)
Mule Feathers
1976 Alice (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Slumber Party '57
1975 On the Rocks (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Frasier, the Sensuous Lion
Nightmare Honeymoon
Thicker Than Water (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Bandolero!
Ready for Anything!
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Bonnie a Clyde
Hip Hot and 21
Mars Needs Women (TV film)
1966 Kletba tvora z bažin (TV film)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 Under Age
1960 Seventh Commandment, The
The Amazing Transparent Man
1955 Texas Lady

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace