Reklama

Reklama

Jak zaháčkovat doktora

  • Mexiko La gran seducción (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomenuté rybářské městečko získá skvělou příležitost, jak se vyšvihnout na výsluní – a jeho obyvatelé se ji rozhodnou chytnout za pačesy pomocí lsti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Původně jsem netušil, že se jedná o remake. To jsem zjistil až v momentě, kdy jsem film spustil. Jenže, tam kde originál fantasticky fungoval, tady zůstáváme u nezáživné komedie, která není dobrá ani postavami, ani prostředím. A obě tyto věci by měly dominovat. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Nevzrusive, vlazne, hloupe, kratke, sentimentalni. Film spoleha na drobne absurdity, jinak nema nic hlubokeho, nebo zapamatovatelneho. A smich zustal lezet na psacim stole. Puvodni film z roku 2013 ma tuto zapletku: Rybářské městečko Tickle Head chátrá a neprosperuje. Šance na záchranu se objeví v podobě výstavby továrny, která je však podmíněna nejenom konkrétním počtem budoucích zaměstnanců, ale především vlastním doktorem... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Áno, aj keď je to remake 10 rokov starého kanadského The Grand Seduction, vôbec by som nezatracoval túto mexickú variáciu. Aj keď je námet a kostra príbehu viacmenej rovnaká, je tu aspoň viacero zmien a variácií, ktoré tento populárny námet milo oživili. A ja osobne som sa celkom dobre pobavil takmer rovnako ako pred pár rokmi pri origináli. Skvelé postavy, vtipné scénky, nápadité dialógy, celkovo veľmi príjemne strávený čas s decentným a prirodzeným humorom. 4* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama