Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

12-letý Naota je na "rande" s přítelkyní jeho bratra, který se odstěhoval do Ameriky, Mamimi. Když se vrací, přejede ho šíleně praštěná dívka Haruko Haruhara, řítící se svém mopedu Vespa a třískne ho po hlavě kytarou. Později mu z onoho místa na hlavě začnou vylézat roboti, kteří spolu bojují. A aby toho nebylo málo, Haruko se nastěhuje k Naotovi domů. A nad tím vším (rozuměj nad městem), ční obrovská napařovací žehlička.

Komediální anime s dějem o mnoho pošahanějším než bývá obvyklé a bizarními postavičkami. (Subjektiv)

(více)

Recenze (50)

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Na seriál krátké, na film dlouhé, hudba (ač váz z toho ruchu bude po pár dílech bolet hlava) parádní. Titulky jsem občas (často) nestačil číst (a že jsem nějaký čtenář). Nadsazenost (skoro parodii) nemám rád. Sci-fi linii jsem moc nechápal/nepobral. Po prvním díle jsem z toho měl dobrý pocit, ke konci jsem byl rád za to, že je to tak krátké. - 60 % ()

Proso 

všechny recenze uživatele

Úžasně atraktivní jízda od začátku do konce, jejíž audiovizuální šílenost je krásně vyvažována neskutečně realistickými a emotivními momenty postav. Často se u anime používá pojem "style over substance", ale ještě jsem nezažil, aby fungovaly jak obsah tak forma v takové harmonii. Nekonečný potenciál opětovného přehrání. ()

Reklama

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Bola to láska na druhy pohľad. Na prvý som totiž netušil čo ma to vlastne zrazilo xD. Na prvý view totálna nemožnosť orientácie v príbehu, je to skoro ako dadaistická báseň, no po druhej projekcii to dáva zmysel. A je to proste super cool (Vespa, gytary, roboty, Haruko, aaaand Tv- walkman ... Sony brand xD). Furi kuriiii !!! ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Totální úlet!!! – ne, bez těch vykřičníků to bohužel říct nejde. Praštěné ženské, ujetý příběh, dokonalý soundtrack (ta hlavní melodie je skvělá), spousta elektrických kytar, baseball a obrovská žehlička... a abych nezapomněla, tak mě už od prvního dílu úplně dostala animace, která sice nebyla dokonalá, ale tak nějak... řekněme zvláštní, stejně jako celé Furi Kuri. :) Takováhle šílenost si nezaslouží nic menšího než 5*. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že to bolo originálne a divné. Uznávam, že to prekvapivo malo aj zmysluplnú zápletku. Nemám ale ani najmenšieho šajnu, čím to malo byť tak úžasné a zaujímavé, ako to tu niektorí popisujú, že som mal skončiť vo vytržení. Postavy väčšinou kecajú 15 minút, potom niekomu niečo vylezie z hlavy, príde bitka a nasleduje ďalšia epizóda. Takže zatiaľ asi skôr nepochopený priemer odo mňa, uvidím, čo vylezie z tohtoročného anime. 6/6 - 50% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Moped, na ktorom jazdí Amarao, nie je Vespa, ale japonský model Rabbit. Podľa režiséra je oveľa vzácnejší než Vespa. (Flipper)
  • Učiteľkine auto, ktoré je zničené Naotom, je VW Beetle. (Flipper)
  • Žena, ktorá spovedá režiséra v komentári k filmu, je Maki Terashima-Fukuta, producentka americkej verzie seriálu. (Flipper)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno