Reklama

Reklama

Cold Meat

  • USA Cold Meat
Trailer

Obsahy(1)

David Petersen (Allen Leech) projíždí Skalistými horami v Coloradu. Poté, co během přestávky v řízení zachránil mladou servírku z bistra před jejím násilnickým exmanželem, vydává se znovu sám na cestu nebezpečnou sněhovou vánicí. Kvůli jednomu chybnému kroku za volantem se probudí v rokli, v oku bouře. Mráz je však to nejmenší, co ho trápí, když se venku začne prohánět šelma. Jak přežije? (tribican)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád nekomplikované mozkovýplachové thrillery nebo horrory, a mám taky hodně rád, když mě rejža dokáže něčím překvapit. A tomuhle debutantovi se to povedlo dost dobře (25.minuta). A v takovém případě, jsa v dobrém rozmaru, ochotně přihmouřím oči třeba nad nepříliš povedenou mysteriózní vsuvkou, uměl bych si představit působivější rozuzlení. A mmch. já být ona, sejmu ho hned zkraje a seberu mu oblečení. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Horor a popis filmu v obsahu ohledně šelmy je zavádějící, i když něco tam venku je. Jedná se ale o docela podařenou konverzačku v thrillerovém hávu. Vše podstatné se odehrává v havarovaném vozidle uprostřed mrazivé sněhové bouře, takže raději doma přitopte, ať vám z toho není zima. Co? Kdo? Kde? S kým a proč? Nebudu spoilerovat, nechte se překvapit. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Opět, možná zajímavý nápad, který je podpořen místní legendou, jenže to dopadlo fatálně žalostně a nevyužitě. Co se má tvářit jako psychologický survival je jen konverzačka dvou osob v autě a stěžejním prvkem jsou možná chvilky, kdy se někdo ocitne mimo auto a snaží se znovu dostat dovnitř. Kdyby se alespoň s tím monstrem naložilo lépe, leč bohužel. Gore taky nestojí za nic, snad jen pohled na zlomenou nohu. Nutno dodat, potenciál tam byl. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je super, hlavne dvojminútový monológ k agresívnemu ožranovi a potom výborný zvrat. To všetko sa stihne v prvej tretine a zvyšok už tak nestíha, no pozerať sa to dá a nízke hodnotenie je zatiaľ trocha nespravodlivé. Minimalistický, klaustrofobický mráz vsunutý do vianočnej melódie "Let it snow" je chytrým až zábavným prvkom, pričom aj keď chladné mäso veľmi nemusím, tento studený obklad zasýtil určite viac než lančmít z Kauflandu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek někam jede s autem a zastaví se v bistru. Tam se hádá ženská s bývalým jelikož je alkoholik a ona mu nechce svěřovat dceru chlápek se jí zastane tak se s tím druhým pohádají a pak ten bývalý odejde. Chlápek pak unese tu ženskou a chce ji zabít  po cestě , ale havaruje ona se dostane z auta a sváže ho tam a pak spolu kecají jo ještě jich něco napadá , ale to nestojí skoro ani za zmínku.  Kdyby to byl jen pokus o survival o přežití  budiž tohle je nějaký slepenec co nudí. 20 procent za otevřenou zlomeninu nohy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natočený len za 13 dní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama