Reklama

Reklama

Světlo pro Světlušku 2023

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2023, 90 min

Obsahy(1)

Letošní ročník charitativního večera Světlo pro Světlušku se ponese ve znamení hned několika významných výročí. Právě v roce 2023 si Světluška připomíná své dvacáté výročí. Český rozhlas, který je zřizovatelem sbírky, slaví výročí dokonce sté a Česká televize, jakožto dlouhodobý partner sbírky a vysílatel slavnostního večera, výročí sedmdesáté. Také proto se letošní přímý přenos uskuteční v prostorách historické budovy Českého rozhlasu na Vinohradské třídě. Spolu s žáky Školy Jaroslava Ježka, členy Kühnova dětského sboru, žáky ZŠ pro zrakově postižené na Náměstí míru v Praze a dalšími nevidomými zpěváky a muzikanty vystoupí Tomáš Klus, Mirai, Adam Mišík, Hana Holišová, Elis Mraz a další, aby společně pomohli získat finanční pomoc pro nevidomé. Moderátoři večera Veronika Khek Kubařová a Karel Kovy Kovář uvedou také čtyři reportáže o tom, jak a kde Světluška pomáhá. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

kajas 

všechny recenze uživatele

Charitativní večer pro Světlušku jsem si pouštěla poprvé a ještě ze záznamu jako kulisu k domácím pracím. Nepřekvapil mě sympatický moderátorský výkon Verunky Kubařové a Kovyho, ale nečekala jsem povedená hudební vystoupení i od méně známých umělců. Důstojné, v pořádku. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Fajnová akce, se solidními vystoupeními. Líbí se mi ten trend charitativních akcí poslední doby, že se nesnaží všemožně dojmout a skrze emoce vytáhnout z diváka co nejvíce peněz, ale spíše ukázat všední realitu. Moderátorské vstupy opět spíše zbytečné. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Záslužná charitativní akce, příjemní průvodci Veronika Khek Kubařová a Kovy. Kovy jistě přitáhl k obrazovkám i mladé diváky. Pěkný koncert, mimo jiné Skety a Mário Bihári (romský nevidomý hudebník, který vystupoval se skupinou Koa se Zuzanou Navarovou a složil i některé písně pro její dvě úspěšná alba). Pěkná tečka na závěr - velký světluščí mix a krásná vybraná částka. ()

Reklama

Reklama