Dominick a Eugene

Dominick and Eugene

USA, 1988, 111 min

Robert M. Young

Trevor Jones

Tom Hulce byl po Amadeovi vlastně zapomenut a je to škoda, protože například tenhle film byl další ukázkou jeho obrovského talentu. Hraje v něm jednoho z dvojčat - toho, který je trochu "slow", o to víc "myslí" srdcem.(8.9.2004)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,076,031Tržby Celosvetovo $-(28.2.2009)

Nemám rád filmy o dementech, ale tenhle ještě patřil k těm lepším. Je vidět, že Tom Hulce má opravdu talent, škoda že nedostává více příležitostí.(31.8.2008)

Moc pekny film, ktery je chvilkami trochu nevyrazny, ale sledovat Liottu jak hraje jeste pred Goodfellas a naopak Hulce po Amadeovi, opravdu stoji za to. Je to proste hezky natocene drama o dvou bratrech a rozhodne se nejedna o zadne citove vydirani.....(8.1.2011)

• danecek24

46. Zlatý Glóbus za rok 1988 - nominace (1) - Nejlepší herec (drama) - Tom Hulce(16.12.2008)

Podle mě je třeba scéna ze psem totální náhoda a je to naprostý nesmysl. Ale co, když se děje něco zlého tak je toho víc a víc. No jinak jsem se celkem nudil a nemám rád moc film, kde jsou zaostalý.(8.4.2011)

• Lacike

Tema je zaujimava, ale spracovanie je prilis priemerne a film vo mne nedokazal vyvolat ziadne emocie a namiesto toho som sa dost nudil.(11.3.2012)

a v obsahu je to trosku naopak pretože Eugene bol Liotta a Dominick bol Hulce a nie opacne ;)(15.7.2009)