Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (146)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu výrazně vulgárnější, je zde snaha o co největší množství vtipů, a ačkoliv už v předchozím díle byli hrdinové neohrožení, zde jsou to bozi, kterým nic nehrozí. Trochu tím upadá napětí. Divák ví, že se jim prostě nic nestane, ani škrábanec. Ale po technikcé stránce (choreografie) je to vynikající, ve výsledku skvělá zábava. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan sa opäť vydáva na komediálnu dobrodružnú cestu. Tentokrát sa neinšpiroval Indiana Jonesom a chrámom skazy ale asi Dobyvateľmi stratenej archy, lebo sa vydáva za nacistickým pokladom v púšti. Produkcia je dobrá, Jackie a ani jeho spolupracovníčky nešetria grimasami. Opäť sa tu nájde dosť priestoru pre kung fu v rôznych čudesných podmienkach, napr. aerodynamickom tuneli a prekvapivo kung fu ovládajú aj ich prenasledovatelia hoci sú to žoldnieri. Žiaľ nemôžem si pomôcť, ale tomuto naivnému hong kongskému humoru nemôžem prísť na chuť. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Více komedie, ale s perfektními akčními vsuvkami, kterých je opravdu hodně a poslední dlouhá rvačka ve vojenské základně je pecka. Jackie tu zase ukazuje, že tento styl je jeho. Záruka velké zábavy zaručena a dobrodružné prvky jako putování pouští mne bavily a byly použity hezký záběry. Jo tohle bylo dobrý připomenutí. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Asijského Indiana Jonese si vážím asi tak jako toho amerického, ale v tomhle filmu jsou obrázky ještě rychlejší, scénář ještě děravější, herecké výkony ještě ubožejší a vtipy ještě nepostřehnutelnější. Vzhledem k tomu, že se ale vlastně jedná o grotesku, v níž se dokonce některé záběry opakují, abychom je vůbec zaznamenali, až tak striktně se to brát nedá. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série.Sice je to zase neuvěřitelně infanitilní, jenže dvojkou sem odkojenej.Božská Relikvie 2 je jeden z deseti filmů, který sem jako malej viděl poprvé v životě.Chanovi kaskadérské kousky jsou naprosto božské, akce se prakticky nezastaví, příběh je výbornej, postavenej na mytologii a historii nacistů a ukradeného zlata, což dává ději neuvěřitelnou šťávu.Výtečná hudba, humor postavený na imbecilitě ženských postav jistě mocně vytáčí všechny emancipované ženy, dívky a slečny do dnešních let (feministky mocně kolabují) .Chan se nebojí ani vážných scén, když nechává bez milosti vykosit celou karavanu nevinných lidí, načež to zase rozčísne boží scénkou z hotelu, u které chcípám smíchem do dnes.Finální bitka v nacistické základně patří mezi zlatý fond akčního žánru.Jeden z těch filmů, který buď milujete nebo nesnášíte, já ho žeru.Oho oho o ho oo :) 90% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „The Way of the Condor“ nazpíval Jackie Chan. U filmových sestřihů s anglickou audiostopou chybí. (Rominator)
  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama