Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

HonzaSim odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem komu udělal. "Posleení rok na škole pro něj byl utrpením." To pro mě tento film také! Jak jsem si jen mohl myslet, že to bude v motivačním duchu? Zas a znovu šlo o přiblblou komedii pro jednodušší část publika. Tohle byla ale jedna z nejhorších, které jsem viděl. Opět tak trapné a primitivní. Já se snad nepoučím. Kdybych věděl, který herec bude v hlavní roli, ušetřil bych si hodinu a půl života. Jak já tohoto šaška nemám rád. Dejte mi příště facku, až budu chtít vidět podobnou zhovadilost, děkuji. V tomto případě moje hodnocení nevylepší ani závěrečná skladba od mé nejoblíbenější skupiny Simple Plan. To bylo vážně otřesné. 15% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Specifická fyziognomie Donalda Josepha Quallse jednoznačně předurčuje, jakými kroky budou kráčet jeho filmové postavy. Další v řadě podivných osůbek je středoškolský outsider, jehož jedinou šancí na sebevědomé projití posledního ročníku je přestup na novou školu v kůži největšího drsňáka pod sluncem. Nejlepší na této podprůměrné teenager komedii jsou snad camea panů Simmonse, Leeho, Vanilly Ice nebo Hasselhoffa, (desetisekundovka Mitche Buchannona je to nejhodnotnější co za posledních deset let natočil) a jedena z nejpovedenějších malých rolí skateboardové legendy Tonyho Hawka. Jinak si ve filmu podává ruku nuda a trapnost s jednoduchostí a neoriginalitou – no prostě DJ Qualls. ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Návod na změnu charakteru na střední škole? Hustý. Tohle je studentská jízda. A ty scény tam. 😀 Ten nápad na změny je až ujetý. Soundtrack dobrý. Proč se to vždycky ke konci tak zpomalí? Poznámka: Názorná ukázka toho, jak by to vypadalo, kdyby si lidi pomáhali. Poznámka: Herecké obsazení je dost zvláštní, a jako role ještě divnější. Hvězdiček 4 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je dějově svým způsobem pořádná blbina, nicméně jsem se díky několika povedeným srandovních situací u filmu bavil. Hlavní hrdina je od pohledu pořádný outsider a jeho přerod v největšího oblíbence na škole je trošku mimo realitu, což mě jen utvrzuje v tom, že na film je třeba nahlížet s velkou nadsázkou. Což ale o to, když to hlavní - pobavit - tento kousek splnil. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Sex ktorý chceš nedostaneš a ten ktorý dostaneš nechceš“. Realita mnohých outsiderov, ktorí sa nájdu v každej spoločnosti. Dizzy je ten najväčší smoliar z nich. Ale aj on chce zažiť rešpekt, uznanie a lásku a preto si vytvorí svoju druhú identitu za pomoci tých najtvrdších muklov v kraji a skúsi svoje šťastie na inej škole. Komédia ktorá určite pobaví a ak sa Ti nepáči táto moja recenzia ... „ Že ja na teba urobím zlé oko „ !! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama