Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět (resp. popis distributora) dává slibovat slušnou komedii, i když se dá tušit, že bude spíš určena pro teenagery (i vzhledem k obsazení DJ Quallse). Bohužel nápad nebyl dost rozveden na úkor plytké konzumní americké zábavy. Alespoň, že se omezili jen na lámání penisu a nedošlo na oblíbenou fekální zábavu. Jedna a půl hvězdičky (30%) za pár světlejších chvil a půl hvězdičky (10%) za Davida Hasselhoffa. ()

Richie666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto ubohá záležitost, na které jsem opravdu nenašel jedinou inteligentní, duchaplnou nebo vtipnou věc. DJ Qualls je víc než trapnej, humor dobrý tak akorát pro jedince slabomyslnějšího založení a děj by se dal přirovnat k reklamě na Ariel. Nechci nikoho urazit, ale dát tomuhle dílu víc jak dvě hvězdičky podle mě může jenom blázen... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Specifická fyziognomie Donalda Josepha Quallse jednoznačně předurčuje, jakými kroky budou kráčet jeho filmové postavy. Další v řadě podivných osůbek je středoškolský outsider, jehož jedinou šancí na sebevědomé projití posledního ročníku je přestup na novou školu v kůži největšího drsňáka pod sluncem. Nejlepší na této podprůměrné teenager komedii jsou snad camea panů Simmonse, Leeho, Vanilly Ice nebo Hasselhoffa, (desetisekundovka Mitche Buchannona je to nejhodnotnější co za posledních deset let natočil) a jedena z nejpovedenějších malých rolí skateboardové legendy Tonyho Hawka. Jinak si ve filmu podává ruku nuda a trapnost s jednoduchostí a neoriginalitou – no prostě DJ Qualls. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama