Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Konečně komedie jakou jsem si přál vidět. Scénář je samozřejmně ohraný a okoukaný, jenže je nabyty velmi vtipnými scénami a docela i hlášky ujdou. DJ Qualls to je prostě frajer, ale on už byl i ve filmu Road Trip dost cool a do toho krásná Eliza Duskhu, která dokonce umí i hrát. Docela mně hodně mrzelo, že Eddie Griffin měl tak málo prostoru, protože ten jeho pohled nikdy nezapomenu a díky němu jsem se smál i nahlas. Prvních 45 minut byla lavina vtipných scén ovšem druhá polovina filmu ztrácela pomaloučku tempo a trošku ho nabrala při happy-endu. Jsem opravdu moc rád, že jsem měl možnost tuto komedii vidět, protože to stálo opravdu za to a až se budu někdy hodně nudit, tak po ní okamžitě šahnu! ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Je to slabé a čudujem sa, kto všetko zo známych nehercov bol ochotný sa na tom zúčastniť. Hlavne tekému Tony Hawkovi alebo Henry Rollinsovi.......... Haselhoff je iná kategória. Tiež je to neherec, ale jemu sa nečudujem :-)........Inak, tieto známe tváre sú asi to jediné, čo pobaví a poteší......... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Specifická fyziognomie Donalda Josepha Quallse jednoznačně předurčuje, jakými kroky budou kráčet jeho filmové postavy. Další v řadě podivných osůbek je středoškolský outsider, jehož jedinou šancí na sebevědomé projití posledního ročníku je přestup na novou školu v kůži největšího drsňáka pod sluncem. Nejlepší na této podprůměrné teenager komedii jsou snad camea panů Simmonse, Leeho, Vanilly Ice nebo Hasselhoffa, (desetisekundovka Mitche Buchannona je to nejhodnotnější co za posledních deset let natočil) a jedena z nejpovedenějších malých rolí skateboardové legendy Tonyho Hawka. Jinak si ve filmu podává ruku nuda a trapnost s jednoduchostí a neoriginalitou – no prostě DJ Qualls. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně špatné ... a nebo jsem jen prostě nepochopil smysl pro humor tvůrců tohoto snímku. Pár scén bylo vtipných, ale celkově to působilo velmi zoufale a nuceně ... nuceně k tomu být vtipný i za cenu trapnosti. Přesto se zde dá najít aspoň něco pozitivního, tudíž jedna hvězdička myslím stačí ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama