Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent FBI Price (DOLPH LUNDGREN) vlastní agenturu zabývající se ukrýváním svědků. Život mu změní setkání s bývalým kolegou Sonny Mathisem. Drogový kartel si objednal jeho smrt, Sonny potřebuje ukrýt, ale konspirační systém se po jeho příchodu náhle hroutí. Je prozrazena i identita svědka, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. Muž, který zpronevěřil několik milionů dolarů, je zároveň korunním svědkem proti kartelu a i on je zabijákovým cílem. Price řeší nejzáhadnější případ své kariéry... Nikdo neví, kdo je vrah a terčem jeho střely může být každý. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Musím se smát. 185. nejhorší film? To jako vážně??? To hodnocení mě vede k zamyšlení, kolik špatných filmů hodnotitelé viděli? Zvlášť když to má na IMDb 47%, což se o poznání víc blíží reálné kvalitě, než místních podhodnocených 21 %. Zásadní problém je především v tom, že místní opravdu pořádný trash zřejmě nikdy neviděli. Přehrávají si většinou filmy, které jsou svým obsahem i zpracováním bezpečné a naivně si myslí, že nejhorší, co je může potkat, je akční karate akčňák od Cannonu. Skrytá Agenda je rutinní, ale zábavný béčkový techno thriller, který patří v Dolphově pozdní filmografii k tomu lepšímu. O to víc mě překvapuje, že tu někteří lidi hodnotí líp i mega průsery jako je Mise pomsty. Upřímně, někdo by se tu měl seriózně zamyslet. Pokud si většina lidí myslí, že tohle je 185. nejhorší film, měli by tu smazat účet, protože ví o filmech kulový. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tento zcela typický Lundgrenovský film (tedy zcela nudný, akčních zcén pomálu a zcela špatných, herecké výkony katastrofální, triky žádné, ...) mě překvapil v několika ohledech: negativně v tom, že Lundgrena nemluví Pavel Soukup, čímž jeho postava ztrácí jakousi svou "mohutnost" a tím se ztrácí alespoň jakási síla charakteru jeho osoby. Další překvapení bylo v tom, že jsem filmu nerozuměl (což se mi u Lundgena ještě nestalo) - střihač si musel skutečně vyhrát, protože filmu chybí jakákoli dotažená myšlenka. Co nepřekvapilo? Opět zde Lundgren chlastá (i když jen chvíli), opět má erotickou zcénu (něco jako z Červených střevíčků) a opět se snaží "hrát", což mu vůbec nejde. Celý film je tak pomalý, že je dobrý tak akorát na usnutí a pak vyhození z okna. A proč ta jedna hvězdička? To za to, že Lundgrenovi fandim a věřím, že takové filmy už dlouho točit nebude (nebo je u nás aspoň neboudou vydávat =) ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jak šel čas se Skrytou agendou: 0:55 - posral jsem se smíchy, když jsem spatřil nejtrapnější příčesek na světě. 3:12 - Lundgren se pokusil o vtip. 5:26 - výbuch... a co jako?? 7:00-13:00 - o co tu kurva jde?? 15:17 - překvapivě slušný střelecký monolog. 18:49 - Lundgren se snažil diváka přesvědčit, že má rentgenový oči. 19:30-20:30 - bitka ve tmě, viděl jsem jen logo Nova v levým horním rohu obrazovky. 23:20-25:21 - nevím, co se děje, ale je to strašně béčkové. 26:33 - Lundgren si ožírá držku. 28:14 - docela se to rozjíždí. 29:05 - ... a už to chcíplo. 30:00 - film je z 96% ve tmě a z 89% se mluví o nezábavných věcech. 33:13 - vážný dialog, naoko dojemný. 39:29 - na béčkové vody, lesy a stráně docela obstojná bitka. 40:00-konec - hledět se do zdi uteče rychleji, než dokoukat Skrytou agendu, i přes občasný koukatelný moment hrozná nuda, ubíjející dialogy, nevím, režisér se asi posral. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[3/10] Niečo v podobnom štýle som čakal, Lundgren v tomto období točil najhoršie filmy svojej kariéry ale rozhodol sa že to risknem. Nebolo to až také hrozné, príbeh nieje nič extra, väčšinu času to nemá žiadny význam sledovať lebo sa nič nedeje, alebo sa deje a aj to išlo mimo mna. Akčné scény priemerné. Lundgren v jednej zo svojich slabších úloh. Kvôli Doplhovi dám tie 2*, až také zlé to nebolo. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som nutkanie tomu dat aspon jednu hviezdicku, lebo som si predtym pustil megasracku Jill Rips. Naviac to je tentoraz regulerny akcny film a Lundgren tu vyzera dobre. Nosi kvalitny oblek a ma dobry uces. Lenze dej je podany strasne chaoticky. Bambilion ludi tam patra po jednom manikovi a nakoniec sa ukaze, ze ani ten manik nie je tym, cim sa zdal. Ale to nie je nic oproti mizernym akcnym scenam. Prestrelky su nudne, nahanacka komicka, vybuch trapny a bitky maju tuctovu choreografiu ale ako bonus sa behom nich viackrat pauzne obraz, takze som si chvilu myslel, ze mam poskodeny rip. Neviem co tym reziser sledoval. No to je jedno. Vysledok je len o chlp lepsi odpad ako Jill Rips. 1/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Montrealu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama