foto

Francis X. McCarthy

  • nar. 15.2.1942 (74 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Second Chance (TV seriál)
2015 Angel of Christmas (TV film)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Interstellar
2013 Motiv (TV seriál)
Stupeň 8: Armageddon (TV film)
2012 Imaginaerum
Seven Year Hitch, The (TV film)
2009 Interní záležitost (TV film)
2008 Story of Jen
2007 Great War, The (TV film)
Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2006 Černý vdovec (TV film)
Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2004 Falešné sliby (TV film)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Beacon Hill
Cesta ke dnu (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
Hranice zlomu
Jane má schůzku (TV film)
Kdo s koho (TV seriál)
Manželé Reaganovi (TV film)
Noční vlny (TV film)
Prokletí rodu Suttonů
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (TV film)
2002 Hra o čas
Kdo s koho (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
2001 Skrytá agenda
Smallville (TV seriál)
Srdce na dlani (TV film)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Potíže růstu (TV film)
1999 Nepřítel mého nepřítele
1998 Drtivý dopad
Možná už zítra (TV seriál)
Pivní bratři
Winchell (TV film)
1997 Advokáti (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Relic
1996 Common Law (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Tváří ke své minulosti (TV film)
1995 Cizinka
Land's End (TV seriál)
Pan nikdo (TV seriál)
Polda na melouchu
Return of Hunter, The (TV film)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Hamouni
M.A.N.T.I.S. (TV film)
Stín posedlosti (TV film)
Šílený Joe
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Stop at Nothing (TV film)
Špatné chování (TV film)
1990 Death Spa
Drsná čtvrť
Noční vidiny (TV film)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Action Jackson
Lebkouni
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Sister Margaret and the Saturday Night Ladies (TV film)
Slap Maxwell Story, The (TV seriál)
Summer School
1986 Alf (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Případ neoprávněného zabití (TV film)
1985 Brothers-in-Law (TV film)
Komando 5 (TV film)
MacGruder and Loud (TV film)
MacGruder and Loud (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Rebel z mé školy
Stingray (TV seriál)
That Was Then... This Is Now
Vydařená dovolená
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Blood Feud (TV film)
Carpool (TV film)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Muž se dvěma mozky
Podraz II
Šťastný konec (TV film)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Twilight Theater (TV film)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Cutterova cesta
Greatest American Hero, The (TV seriál)
Hellinger's Law (TV film)
McClain's Law (TV seriál)
Páskové z Los Angeles
Pennies from Heaven
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
All God's Children (TV film)
Mutace
1979 Backstairs at the White House (TV seriál)
Blind Ambition (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Last Cry for Help, A (TV film)
1978 Dallas (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace