Reklama

Reklama

Hlasy mrtvých

Trailer 2

Obsahy(1)

Mladá dívka Iris zdědí po svém otci starobylý dům s jedním hrozivým tajemstvím. Ve sklepě se ukrývá záhrobní čarodějnice, bytost, která se na požádání promění v kohokoliv, kdo už zemřel. Díky dávnému prokletí je démon je pevně svázán s majitelem domu, jehož příkazy poslouchá. Mladá dívka se tak stane tím, kdo stojí mezi světem mrtvých a naším světem. Její otec, předchozí pán čarodějnice, takovou moc využíval a poskytoval poslední útěchu pozůstalým. Pokud měl někdo odvahu postavit se smrti tváří v tvář, mohl se za peníze naposledy rozloučit s tím, koho ztratil. Spojení s mrtvými může ale trvat pouze dvě minuty. Pak se démon osvobodí a přinese k nám svůj děsivý svět mrtvých, hrůzu a teror. Iris má v záhadném domě na návštěvě kamarádku, když je překvapí první zákazník. Neodolá svému pokušení a rozhodne se svou moc vyzkoušet. Zákazník se však neovládne a dvě minuty, které nás všechny dělí od pekla, překročí. Čarodějnice je najednou volná, mimo kontrolu svého pána. Chce se dostat ven ze své sklepní hrobky a chce zabíjet. Hovořit s mrtvými má svou cenu a přišel čas ji začít opravdu splácet. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (75)

verbal 

všechny recenze uživatele

Strnulá, vypleštěná a behaviorálně narušená (chová se jako zevní genitál) pičinka má ve sklepě pytlohlavou ježibabu, která klidně dokáže zavolat z pekla i vaši tolik radostně zakopanou tchýni, aby vás aspoň na dvě minuty zase pořádně nasrala. A je z toho unylá až nudná smršť tisíckrát viděných přiblblých klišé bez koulí, chuti i zápachu a další sériová pásová pruda se škaredými neherci, u kterých fuckt nechápu, že do nich furt někdo lije prachy s donchichotským předsevzetím vydělat či proslavit se. Tudíž opět vřele doporučuji nevěřit zdejším vesměs pohlupavým a nudofilním „hororovým“ exprdům, a raději si místo toho pustit třeba plyn nebo si na hlavu nasadit špinavý pytel na brambory a 90 minut do něj hystericky funět. Zabavíte se tak mnohem lépe. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Zaprvé se mi líbí originální název Baghead, než český překlad. Každopádně to není podstatné. Podstatné je, že Paní Pytlová je po delší době solidní horor. Jednoduchý děj, kdy mladá holka zdějí jakousi továrnu lomeno hospodu v cizí zemi po svém zesnulém otci. Hospůdka má ovšem divného štamgasta ve sklepě. Takového, který podle instrukcí nesmí ven. A to je vlastně celé. Chválím absolutní originalitu děje, který je však bohužel na horor zbytečně rozvleklý. Respektive jakmile opadne prvotní zděšení z Paní Pytlové, tak už vás vlastně do konce nevyděsí a jen se opakuje stálý stejný výjev a motiv. Což je trošku škoda. Rozhodně taky chválím přístup ke konci filmu, který je zase po velmi dlouhé době hororový jak se sluší a patří. Vyčítat lze tedy jen slabé lekačky, mírnější atmosféru a celkové děsení, kterého moc není. V tomhle případě originalita přebila děsivost. I tak ovšem se mi Pytloun líbil. Lehký nadprůměr. PS: Neustále jsem přemýšlel odkud znám tu holku. (75 %) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Ústřední nápad s čarodějnicí kterou je možné využít pro hovory s mrtvými a finální zvrat jsou celkem fajn a je tak škoda, že je to celé zabalené do koncentrované nezáživnosti, kdy o nějakém hororu nemůže být řeč. Lekačky se samozřejmě najdou, ale všechny fungují asi jako když na někoho budu půl hodiny volat a pak na něj bafnu. Nečekal sem zázrak, ale i tak zklamání…40% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Chvíli se to zdálo jako dobrý nápad, naštěstí to docela odsýpá, ale závěrečný dojem je suma sumárum dost mdlý a nejasný. Je dobré, že tu není moc okolní omáčky a tak, ale postavy se víceméně celou dobu chovají divně až debilně a ač se to pokoušelo o zvrat, nedávalo mi to moc smysl. Hororová stránka samozřejmě funguje bídně a je to opět kousek náchylný k zapomenutí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nápad mi přišel celkem zajímavý. Jen jako horor to moc nefungovalo. Spíš jako fantasy s jumpscarema, který by nefungovali bez onoho “baf” zvuku. Děsivé to nebylo, nápad zajímavý, herecké vykony jsou ok, ale nudil jsem se a to dost. Nebylo to tak zajímavý, ale twist na konci celkem dejme tomu ok, ale jinak film na který za týden zapomenu, že jsem viděl. Už vím proč už skoro nechodím do kina a je mi z té tvorby smutno. Byl jsem filmový nadšenec a teď je ta okurková sezona ne na měsíce ale i na roky… achjo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo 30 dní od 18. októbra do 26. novembra 2021 v Nemecku. Film sa natáčal v Studio Babelsberg v Postupime a v Berlíne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama