Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Apophis 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že pro mě bylo velkým překvapením, že jsem se na to byl schopen DODÍVAT!!! Rozumějte, na předchozí jsem se vydržel dívat vždy jen tak asi 20 minut... Podle mého zde trohu sundali nohu z pedálu bláznivosti, ale bohužel nic dalšího nepřidali (nepočítám-li "osvobozování otroka" - ti Amíci si to bohužel musí strčit všude...). Bylo tam kupodivu i trochu inteligentního humoru, ale ne na více než 1*. Jenomže nesmím zapomenout na herecké výkony. Christian Clavier mi jako herec svým stylem moc nesedí, ale v tomto filmu to nebylo tak strašné. Tu další přidal skvělý Jean Reno, který byl ve své roli "Artušovského" a idealizovaného rytíře více než přesvědčivý. Jednoduše, pokud ve filmu hrají herci kalibru Jean Rena, film má 1* navíc jistou... ()

axiom 

všechny recenze uživatele

První díl návštěvníku byl celkem dobrý, druký už šel s kvalitou dolu - holt nastavovaná kaše. Ale asi nebyla dost nastavená pro americký trh a tak vzniklo tohle - a podle mně naprosto zbytečně. Jestli by americký divák nepochopil francouzské reálie a byli nutno dosadit americké, pak je to s ním dost bledé. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašná americká předělávka celkem dobré komedie, kdy se opět potvrzuje, že když dva dělají totéž, není to totéž. Komedie je neskutečně málo vtipné a jediné vtipné kousky jsou ty, které člověk viděl už ve francouzské verzi. Tohle je jen film, který se natočil proto, aby Američané nemuseli číst titulky. Přidaná hodnota navíc není žádná. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebylo dobré pokračovat až do Ameriky. Humor měl zůstat ve Francii. Jean Reno a Christian Clavier vyčerpali vtípky v předchozím bláznivém dílu, vtipy došly, hlavní postavy se začaly opakovat a přestalo to být rázem vtipné. Christina Applegate, která doplnila partu z řad zámořských herců, naprosto nijak děj neobohatila. Tentokrát nemám co chválit. Jednička byla nejdívatelnější a trojka je naopak nejméně povedená. 20% ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to samozřejmě nemá,tento díl považuji za nejslabší z celé trilogie.scénář museli asi napsat strašně narychlo ,že tvůrcům došli nápady hned po první stránce.Tenhle díl dělali herci snad jen pro peníze ,asi jim docházeli peníze ,tak narychlo zprznily tuhle pokud se to dá říct komedie.víc peněz dali hercům,zbytek do filmu.dávám za 3 sice to je tak na max 2 ale, 2 za Jean Rena a Christiana Claviera a ta poslední za film a celek.Uvidíme jaké bude další pokračování ,sem toho názoru ,že tenhle díl pro mě nevznikl.1díl je ze všech nejlepší.50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama