Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký vzpomínkový galakoncert na legendární českou zpěvačku z pražské Lucerny z prosince 2023... Jedna z největších hvězd a stálic české populární scény, devítinásobná Zlatá slavice, držitelka Diamantové desky Supraphonu za více než 10 milionů prodaných zvukových nosičů a členka Síně slávy hudebních cen Anděl, za svůj život potěšila nespočet fanoušků a buďte si jistí, že radost bude její hudba rozdávat i dále. Velkolepá show Pocta Haně Zagorové byla oslavou její tvorby a zazněly ty největší hity napříč celou její hudební kariérou. Hvězdné hosty doprovázel úžasný Boom! Band Jiřího Dvořáka ve velkém složení. Program večera vychází ze scénáře koncertu, který připravovala Hana Zagorová, u příležitosti plánované oslavy 75. narozenin a který se nakonec bohužel neuskutečnil. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

natykarb 

všechny recenze uživatele

Cítím rozčarování, myšlenka pěkná, výsledek nebyl pěkný. Obecně podprůměrné pěvecké výkony, nejhorší byla ta sólistka, která měla snad nejvíce písniček, příjmením Křížová. Škoda, protože výběr písniček byl opravdu pěkně seřazený, mohl ale dostat příležitost někdo, kdo by to zazpíval lépe, plnějším hlasem a hlavně bez těch příšerných grimas. Absolutně nevkusnou, nedůstojně "oblečenou" paní Nesvačilovou ani nekomentuji.... Škoda, že nepozvali Drupiho. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád písně Hany Zagorové, tak si na své prostě přijde. Ještě víc i s dojemným závěrem, kdy po závěrečných titulcích vystoupí Štefan Margita a zpívá Haně jako by nahoru do nebes. Příjemným překvapením byla Bára Hrzánová, která to pojala skvěle. Některé jiné písně ale v novém aranžmá zase tak moc nefungovaly. Třeba Karel Vágner byl rád, že svou dceru stíhal, Standa Hložek už má odzpíváno. Jedním z milých překvapení byl záznam samotné protagonistky, jíž byl koncert věnován. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

“Je těžké brát věci tak jaké jsou, jinak to nejde…” Hanka Zagorová. Paní zpěvačka. Krásný člověk. A hlavně Hanička Písnička. Velkolepý, krásný vzpomínkový koncert, který sama zpěvačka připravovala ke svým 75. narozeninám je vskutku pohlazením na duši. Upřímné slzy mnohých účinkujících hovoří za vše. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Písničky účinkujícím zpěvačkám typově sedly, ty pro ně byly dobře zvolené. A vystoupení Báry Hrzánové pro mě bylo milým překvapením, velmi procítěně a pěkně zazpívané. Ovšem výtku bych měla. Jak už tady zmiňuje uživatelka natykarb, šaty Denisy Nesvačilové by se hodily do zcela jiného pořadu, jako pocta slavné zpěvačce byl tento outfit opravdu nevhodně zvolen. Jinak vcelku příjemný vzpomínkový koncert na paní Hanku. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Chápu, že emoce musely na live koncertu jak z účinkujících, tak i z přítomných přímo tryskat, do televize toho ovšem moc nepřešlo. Mladí si odzpívali svoje svým způsobem (neoslovilo), střední generace typu Absolonová či Machálková to zvládli slušně, staří bardové jako Vondráčková, Vágner či Hložek si to už tak nějak svým způsobem odkodrcali (Vondráčková dobrá, Vágner stále stejně neschopný, Hložek asi s novými zuby šišlal). Mile překvapila Bára Hrzánová. Nejlepším zážitkem ovšem byla vložená píseň samotné Hany Zagorové sestříhaná od mládí až k posledním koncertům. A to je na tom to nejsmutnější - prostě písně Zagorky nikdo jiný nedokáže podat jako ona. Závěrečná píseň Štefana Margity už byla úplným dojákem a obecenstvo si zaslzelo před odchodem domů. Tož asi tak. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama