Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mirek Vladyka se v dokumentární sérii vydává na severní část Stezky Českem vedoucí z nejzápadnějšího bodu republiky k východnímu. Za devět etap ušel 909 kilometrů. To dělá v průměru 101 kilometr na etapu. Turistickou matematikou ho s aktuálními 104 kilometry čeká etapa nadprůměrná. A to rozhodně bude. I proto, že je to poslední etapa severní části Stezky a přes Beskydy ho dovede až k nejvýchodnějšímu bodu České republiky. A nadprůměrných bude i 4500 metrů stoupání a 4300 metrů klesání. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda zprostředkovala možná ve větší míře než v dílech minulých i široký kontext kulturní (Cyril a Metoděj, Palacký, Jurkovič), zase ukázala krásný kraj a zviditelnila pár nadšenců, kteří stezce pomáhají. A do toho zase ta krásná skladba Victory. Mirek Vladyka si s celým týmem zaslouží parádní oslavu. Odvedli výbornou práci. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beskydy jsem protoulal s batohem na zádech a mám je upřímně rád. Proto mě i tento díl potěšil, byť byl k vidění pouze zlomek krás tohoto pohoří. Konec byl trochu předčasný, úplný konec mě dojal a vlastně...jsme v půli cesty. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama