Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (40)

Olicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak je možný, že je to třetí série a stále nevychytali zvuk, kameru ani střih. 1 🌟 dávám, protože je v soutěži Mikýř a to je i jediný důvod proč budu koukat, tak jako to má asi 75% letošních sledujících, NOVA tak jen může doufat, že Mikýř vydrží až do konce. V půlce dílu se něco stane s jedním hráčem, ale nevíme co, nevíme jestli někam odjel, jestli se vrátí, nic... Připomnělo mi to situaci z 1. Série, kdy prostě zmizela polovina hráčů a nikdo nic neřekl.. 😂 Jako tohle nikdo přece nemůže brát jako seriózní pořad, ale prostě parodii na Survirora. ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Očima člověka, který nikdy neviděl žádný díl českého Survivora, zato viděl 40+ sérií Survivora amerického, některé série i dvakrát... První (a pro mne poslední) díl nekonečná nuda a utrpení! Soutěž byla naprosto nepřehledná, představování hráču předlouhý a zbytečný. Cast nepříliš zajímavý, z těch údajných celebrit znám jen Mikýře, Ornellu a Jirešku. Moderátor bez charismatu. A to tam budou 70 dní? To se tam evakuovanej člověk vrátí? Nikdo nebyl vyloučen, žádná kmenovka? Budou noví soutěžící? Je to Survivor nebo VyVolení? To zas bude nekonečná novácká nastavovaná kaše. To se ti chlapci z Novy nemohou poučit a dělat to tak, jak je osvědčeno? A jestli máte tureckou verzi nebo bůhví jakou výmluvu, tak si ku®va kupte americkou. Výměnu manželek taky zvládnete za hodinu a ne deset. A ještě mi Voyo nabízí, abych si stáhnul aplikaci a sledoval neodvysílané záběry, ještě nudnější, než to co šlo v bedně? Nikdy více! Nejzbytečnější hodina a půl mého života! ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší Survivor v dejinách ešte nebol. Polovica chce odísť a druhá polovica tam nechce byť, takže vyraďovacie súťaže sú tak napínavé, že sa predháňajú v tom, kto dokáže rýchlejšie prehrať. A zvyšok sú totálni magori s testorónovými svalmi, ale estrogénovými kreáciami. No keďže to matematicky nevychádza, magori sú v podstate všetci. ()

hirnlego

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

---[team čůrání do bazénu ofc]--- Hned zkraje minela v názvech týmů, jelikož přiléhavější by bylo Rychlé šípy vs. PETRŽALKA PÝČO. Z přínosů série zatím např. absolutně zbytečné zjištění, že v opusu magorum Praha - den & noc ve skutečnosti nepředstavoval normální týpek Filip dementa Filipa, ale ultradement Filip dementa Filipa. TMYK ()

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám na rovinu, že je mi u sledování trapně. Jako beze srandy vždycky cítím stud a rudnutí obličeje. Snažím se být opravdu objektivní. A má objektivní, hnědá kukadla bohužel vidí trapárnu. Nejenže je hrozná kamera, která se furt rozostřuje a třepe, ale i zvuk. Vždyť účinkujícím rozumím sotva polovinu jejich blábolů (ne, že by snad 15 minutové žvanění o chrápání nebylo vzrušující). Soutěžící jsou samozřejmě kapitola sama pro sebe. Asi jako většina fandím Mikýřovi. Jinak se sešla banda nesympatických lidí, kteří teda vůbec nejsou moje krevní skupina. Rádoby celebrity jen kopírují taktiky, které viděli v zahraničí. Nikdo nepřijde s ničím novým, chytrým, invenčním. Soutěže jsem opět dost low cost a působí na mě hrozně hloupě. Ondra je klasicky uštěpačně upřímný, což je dobře. Jeho tvrdá upřímnost mi dělá dobře na srdíčku.  Jsem blbá, že jsem se na to nechala namotat. Podlehla jsem však americkému Survivoru a chtěla jsem dát tomu českému šanci. To byla chyba. Dám tomu ještě tak 2-3 díly, ať nejsem úplně nespravedlivá (současně s českým survivorem sleduji i australský… rozdíl je extrémně znát). Už se možná rýpu v nesmyslech, ale vadí mi aji, jak ta ťamanka vrká do Piráta. Ani jednoho teda nemám ráda, ale není mi sympatické, že se na to jeho žena bude muset v televizi dívat. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Martin Husár alias Bandurko má na ostrově tričko kapely Queen a také tričko kapely AC/DC. (griph)
  • V této sérii soutěžilo 20 Čechů, 3 Slováci a 1 Egypťan žijící v ČR. (Zix.)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)

Reklama

Reklama