Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3)

Recenze uživatele hirnlego k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2022) (S01) 

Jako pokus o poskládání co nejnesympatičtější skvadry great success, jako posilovač lesbích předsudků dtto; nevim, co je Chili, ale nedám si; rychloposuv +, i když díky exkluzivní kvalitě produkce většina mouder stejně není slyšet; Robinson plz. ()

Série 2 (2023) (S02) odpad!

Spíš je to pošetilost starého člověka, ale já mám pocit, že Survivor Česko & Slovensko 2 má tu nádhernou vlastnost, že lidské "komu to nejvíc přát" zgruntu mění na "komu to nejvíc nepřát" (že to dotyčná osoba nakonec i vyhraje, je už jen taková povedzme čerešnička). Nesympatický casting první série ×2 + nudnost. Finále jak v Kostce se nekonalo (tentokrát by pro změnu potěšilo), Milan Šebek padl za oběť agresivní ufňukaný fetce a svět se točí dál. Tak ještěže se na poslední chvíli stala svině i z Johany a nemusím přehodnocovat svůj vztah k ženám (jako Milan). /Vztah k Ondřejovi nicméně přehodnocen/ Vzhledem k neschopnosti pochopit, jak mohl vyhrát ten odpad, je to tedy odpad<3 ... Akorát nevim, jestli další řadu psychicky zvládnu s vědomím rizika, že zas budu sledovat vzestup nějaký podobný babišovský fňukny. Ondro plz. ()

Série 3 (2024) (S03) 

---[team čůrání do bazénu ofc]--- Hned zkraje minela v názvech týmů, jelikož přiléhavější by bylo Rychlé šípy vs. PETRŽALKA PÝČO. Z přínosů série zatím např. absolutně zbytečné zjištění, že v opusu magorum Praha - den & noc ve skutečnosti nepředstavoval normální týpek Filip dementa Marka, ale ultradement Filip dementa Marka. TMYK ()

Reklama

Reklama